Χαμός σε πτήση από Τουρκία με ημίγυμνο μεθυσμένο – Έκτακτη προσγείωση στο «Ελ. Βενιζέλος»

Το πλήρωμα και ένα ακόμη άτομο προσπαθούν να τον ηρεμήσουν

Must Read

Χάος σε πτήση από την Αττάλεια της Τουρκίας προς Λονδίνο. Ένας ημίγυμνος άνδρας προκάλεσε φασαρία μέσα στο αεροσκάφος, με τον πιλότο να αναγκάζεται σε έκτακτη προσγείωση στο αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ο νεαρός φαίνεται στο βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media να λογομαχεί με τους συνεπιβάτες του. Το πλήρωμα και ένα ακόμη άτομο προσπαθούν να τον ηρεμήσουν.

Δείτε το βίντεο

Ανακοίνωση της EasyJet

«Η πτήση EZY8558 από την Αττάλεια στο Λονδίνο Gatwick την 1η Οκτωβρίου εξετράπη προς την Αθήνα και κλήθηκε η αστυνομία μετά την προσγείωση λόγω δύο επιβατών που συμπεριφέρθηκαν ενοχλητικά στο αεροσκάφος.

Το πλήρωμα καμπίνας της easyJet είναι εκπαιδευμένο να αξιολογεί και να αξιολογεί όλες τις καταστάσεις και να ενεργεί γρήγορα και κατάλληλα για να διασφαλίσει ότι η ασφάλεια της πτήσης και των άλλων επιβατών δεν τίθεται σε κίνδυνο ανά πάσα στιγμή.

Ενώ τέτοια περιστατικά είναι σπάνια, τα λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη και δεν ανεχόμαστε ενοχλητική συμπεριφορά στο πλοίο.

Η ασφάλεια και η ευημερία των επιβατών και του πληρώματος είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητα της easyJet

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This