Ηλεία: «Σύμμαχος» η βροχή στην μάχη των πυροσβεστών – Συντριπτικό κάταγμα έπαθε ο 35χρονος δασοκομάντο

Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς - Η κατάσταση στις υπόλοιπες δύο εστίες στην Ηλεία

Must Read

Με ανακούφιση αντίκρισαν τα ξημερώματα σήμερα οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούσαν όλη τη νύχτα στην μεγάλη φωτιά που ξέσπασε χθες το μεσημέρι σε δασική έκταση στο Γεράκι Αμαλιάδας στην Ηλεία την βροχή που άρχισε να πέφτει!

Δείτε φωτογραφία από την χθεσινή κατάσταση της φωτιάς:

Όλο το βράδυ οι πυροσβέστες έδιναν μάχη με τις διάσπαρτες εστίες και με «σύμμαχο« τη βροχή συνεχίζουν τις προσπάθειες τους. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, είναι πλέον καλύτερη η εικόνα της φωτιάς και στο σημείο παραμένουν και επιχειρούν 265 πυροσβέστες με 6 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 1ης και 6ης ΕΜΟΔΕ και 83 οχήματα.Τέλος, σήμερα αναμένεται να γίνει μια πρώτη εκτίμηση των ζημιών που προκάλεσε η φωτιά στην περιοχή Γεράκι.




Στο μεταξύ, συντριπτικό κάταγμα είναι η διάγνωση για τον 35χρονο δασοκομάντο της 6ης ΕΜΟΔΕ που επιχειρούσε χθες στη πυρκαγιά και τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι. Ο πυροσβέστης διακομίστηκε με ελικόπτερο στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, ώστε να υποβληθεί στις πρώτες εξετάσεις και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Η κατάσταση στα υπόλοιπα πύρινα μέτωπα

Στο μεταξύ, οι φωτιές που εκδηλώθηκαν επίσης χθες Παρασκευή σε δασική έκταση στην περιοχή Πανόπουλου του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, και σε χαμηλή βλάστηση στη Νέα Μανωλάδα του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, βρίσκονται, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, υπό μερικό έλεγχο. Μάλιστα, στην περιοχή του Πανόπουλου βροχοπτώσεις που εκδηλώνονται από τις πρώτες πρωινές ώρες βοηθούν το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων που επιχειρούν στο σημείο, για να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο την φωτιά.




Δείτε επίσης:

Βελτιωμένη εικόνα στα μέτωπα της Ηλείας – Στο νοσοκομείο ο πυροσβέστης που τραυματίστηκε σοβαρά

Συναγερμός για πυρκαγιά σε υπόγειο πάρκινγκ στην Κυψέλη – Εκκενώθηκε πολυκατοικία

Με ελικόπτερο μεταφέρεται πυροσβέστης που τραυματίστηκε στη φωτιά της Ηλείας

Τριπλό πύρινο μέτωπο στην Ηλεία: Καίγονται σπίτια – Για «πολύ επικίνδυνη» φωτιά μιλά ο δήμαρχος Ήλιδας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This