Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ

Που αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Must Read

Η ΕΜΥ επικαιροποίησε το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 03/10/2024, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, ωστόσο επισημαίνεται πως δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφοροποιήσεις από το αρχικό δελτίο.

Η ραγδαία επιδείνωση του καιρού στη χώρα μας θα συνοδεύεται σήμερα Σάββατο (05/10) με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα βορειοανατολικά τμήματα της χώρας και έως τις απογευματινές ώρες πρόσκαιρα στη δυτική Ελλάδα.

Πιο αναλυτικά, τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

α) Μέχρι το απόγευμα κατά τόπους στη δυτική Στερεά (ιδιαίτερα στην Αιτωλοακαρνανία), τη δυτική Πελοπόννησο (ιδιαίτερα στα βορειοδυτικά τμήματα) και πιθανώς στα νοτιότερα νησιά του Ιονίου.

β) Μέχρι το απόγευμα, στα ανατολικότερα τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας και την ανατολική Μακεδονία και μέχρι το βράδυ στη Θράκη.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού, στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr). Η επικαιροποίηση των προγνώσεων θα γίνεται ανά δωδεκάωρο.

Δείτε επίσης: Συνεχίζει την επέλασή της η «Cassandra» – Πού θα σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες σήμερα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This