Άλιμος: Τσάκωσαν 33χρονο με περισσότερα από 2 κιλά κάνναβης

Την είχε κρύψει στο εσωτερικό ηλεκτρικής σκούπας

Must Read

«Λαβράκι» έβγαλαν αστυνομικοί κατά τη διάρκεια τυχαίου ελέγχου σε ύποπτο όχημα στον Άλιμο, καθώς εντόπισαν νακρωτικές ουσίες.

Όλα συνέβησαν το πρωί της Πέμπτης όταν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ έκριναν ύποπτο όχημα με οδηγό έναν 33χρονο στην περιοχή του Αλίμου και του ζήτησαν να σταματήσει για έλεγχο.

Κατά τον έλεγχο, εντός του αυτοκινήτου βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη στο εσωτερικό ηλεκτρικής σκούπας, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και κοκαΐνης. Μάλιστα μόλις οι αστυνομικοί εντόπισαν την ποσότητα ναρκωτικών ο 33χρονος τράπηκε σε φυγή αλλά άμεσα ακινητοποιήθηκε από τις δυνάμεις ασφαλείας.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., στην κατοχή του 33χρονου και εντός του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 κιλά και 341 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 26 γραμμάρια κοκαΐνης, πλαστικός τρίφτης και ηλεκτρική σκούπα.

Ο συλληφθείς κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, βία κατά υπαλλήλων και απείθεια, ενώ με τη σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Αλίμου, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This