Θεσσαλονίκη: 52χρονος εκβίαζε μετανάστες – Τους ζητούσε χρήματα για να τους αφήσει ελεύθερους

Τους κρατούσε σε διαμέρισμα παρά τη θέλησή τους

Must Read

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί σε 52χρονο που εκβίαζε και κρατούσε, παρά τη θέλησή τους, μετανάστες σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι τέσσερις μετανάστες, υπήκοοι Μαρόκου, που είχαν φτάσει παράνομα στη χώρα μας με τη βοήθεια διακινητών κρατούνταν από τον 52χρονο σε διαμέρισμα και δεν τους άφηνε να φύγουν εάν δεν του έδιναν από 1.5000 ευρώ έκαστος.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., μετά την άφιξη τους στην Ελλάδα με τη βοήθεια διακινητών ο 52χρονος παρέλαβε τους τέσσερις μετανάστες και τους οδήγησε σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου τους κρατούσε ομήρους.

Η Αστυνομία ερευνά τόσο το ιδιοκτησιακό καθεστώς του εν λόγω διαμερίσματος όσο και την πιθανή σύνδεση του συλληφθέντα με κυκλώματα διακινητών μεταναστών που δρουν ανενόχλητα στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This