Φρίκη στα Χανιά: Την ξυλοφόρτωνε μπροστά στα μάτια του 4χρονου γιου τους – «Ακόμη κι όταν ήμουν έγκυος, μου έριξε γροθιά στην κοιλιά»

Συνελήφθη ο «νταής»

Must Read

Σε μάστιγα έχουν μετατραπεί τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, με τις διαδοχικές καταγγελίες στην ΕΛ.ΑΣ., να καταδεικνύουν τις ανεξέλεγκτες διαστάσεις του φαινομένου και την ανάγκη για λήψη μέτρων.

Αυτή τη φορά, θύμα πρωτοφανούς ξυλοδαρμού έπεσε μία 40χρονη, στα Χανιά. Η γυναίκα βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του μέθυσου συζύγου της και μάλιστα, μπροστά στα μάτια του 4χρονου παιδιού τους. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε, στη μέση του δρόμου, έξω από το δημαρχείο στις Βρύσες και μάλιστα ένα διερχόμενο αυτοκίνητο παραλίγο να χτυπήσει το παιδί.

«Εάν ήταν ένα άλλο αυτοκίνητο και έτρεχε, θα το είχε σκοτώσει το κοπέλι μου. Το τράβηξε από τα χέρια μου, τον τραβούσε, με κλωτσούσε, με γρονθοκόπησε, με τραβούσε από τα χέρια», ανέφερε η γυναίκα, ενώ επεσήμανε πως η κόλαση ήταν η καθημερινότητά της για περίπου πέντε χρόνια«Έπινε πάρα πολύ και μου φερόταν άσχημα. Ακόμη και όταν ήμουν έγκυος, μου είχε ρίξει γροθιά στην κοιλιά μου», ανέφερε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This