Κακοποιοί ξάφρισαν συνεργείο αυτοκινήτων στον Ασπρόπυργο – «Γιατί να νιώθω εγώ μειονότητα από το κράτος κι όχι αυτοί;», ξεσπά ο ιδιοκτήτης

Σε απόγνωση οι κάτοικοι της περιοχής με τις σπείρες Ρομά

Must Read

Σε μάστιγα έχει μετατραπεί η εγκληματικότητα, με τις διαρρήξεις και τις ληστείες να αποτελούν πλέον καθημερινότητα για χιλιάδες πολίτες.

Αυτή τη φορά θύμα διάρρηξης έπεσε ένας άνδρας στον Ασπρόπυργο, όταν τρεις κουκουλοφόροι μπήκαν στο πάρκινγκ συνεργείου αυτοκινήτων που διατηρεί και τον ξάφρισαν. Σύμφωνα με βίντεο-ντοκουμέντο, το περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 03.30 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν οι κακοποιοί έκοψαν με τροχό τη σιδερένια πόρτα. Παρά το γεγονός ότι ο συναγερμός ενεργοποιήθηκε, οι δράστες μπήκαν ανενόχλητοι στο γραφείο του ιδιοκτήτη και τον έκλεψαν. Αφού έκαναν φύλλο και φτερό τον κάτω χώρο της επιχείρησης, ανέβηκαν στα πάνω γραφεία σε μια προσπάθεια να βρουν χρήματα ή κάποιο αντικείμενο αξίας, με τον συναγερμό να χτυπά αδιάκοπα.

Την ίδια ώρα, ο ιδιοκτήτης άκουσε τον συναγερμό να χτυπά και είδε από το κινητό του, τι συνέβαινε. Όπως εξηγεί, δεν είναι πρώτη φορά που κακοποιοί χτυπούν στην επιχείρησή του. Μάλιστα στο παρελθόν, είχαν μπει στον χώρο και είχαν πάρει μπαταρίες αυτοκινήτου. Τότε, ο επιχειρηματίας τους είχε κυνηγήσει και οι κακοποιοί δε δίστασαν να πατήσουν γκάζι, θέτοντας τον εαυτό του σε κίνδυνο, αφού λίγο έλειψε να τον σκοτώσουν.

«Παραλίγο να με σκοτώσουν»

«Μέρα μεσημέρι μας έχουν πάρει μπαταρίες, την άλλη φορά παραλίγο να με σκοτώσουν», λέει ο Νίκος Ρήγας, ιδιοκτήτης της επιχείρησης και συνεχίζει:

«Πήγαν να με πατήσουν και ανέβηκα πάνω στο καπό για να γλιτώσω. Με έβγαλαν έξω στον δρόμο και γλίτωσα στο παρά πέντε. Φοβόμαστε και να φύγουμε, πάντα φεύγουμε όλοι μαζί. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο πολύ προστατεύονται αυτοί οι άνθρωποι και όχι εμείς. Γιατί να νιώθω εγώ μειονότητα από το κράτος μου και όχι αυτοί; Γιατί να φοβάμαι εγώ που προσπαθώ να είμαι υγιής επιχείρηση, να πληρώνω τα πάντα;».

Αναφορά στο θέμα έκανε και ο επίτιμος πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης«Το έχουμε δει πολλές φορές το ίδιο σκηνικό. Ενώ υπάρχουν κάμερες και συναγερμοί και τους βλέπουν, οι διαρρήκτες κάνουν τη δουλειά τους σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Όπου υπάρχει καταυλισμός, υποφέρει ο κόσμος», επεσήμανε και συμπλήρωσε:

«Η ΕΛ.ΑΣ. αυτούς τους πιάνει συνεχώς και είναι πάλι έξω. Λέμε για αυστηροποίηση των ποινών. Αυστηροποίηση των ποινών δεν είναι μια τσίχλα που μπορούμε να τη μασάμε ανά πάσα στιγμή, πρέπει σε συγκεκριμένα αδικήματα… δεν μπορεί ο άλλος να μην μπαίνει φυλακή. Η Πολιτεία αυτούς εκεί πέρα τους ανθρώπους τους έχει αφήσει έτσι, ανεξέλεγκτους, χωρίς εκπαίδευση χωρίς κοινωνική αρωγή που διαλέγουν μεταξύ του παραεμπορίου ή της κλοπής, αυτά κάνουν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This