Ξαπλωμένος στο δρόμο και ημιλιπόθυμος εντοπίστηκε ο 82χρονος που είχε χαθεί με το παιδικό καρότσι

Must Read

Με ανακούφιση ανάσαναν οι συγγενείς του 82χρονου ο οποίος είχε χαθεί χθες από τη Νέα Αλικαρνασσό του Ηρακλείου Κρήτης παίρνοντας μαζί του ένα παιδικό καροτσάκι.

Μετά την μεγάλη κινητοποίηση και τις εκκλήσεις της οικογένειας στα κοινωνικά δίκτυα ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε σήμερα κοντά στα σφαγεία στην Αλικαρνασσό.

Συγκεκριμένα βρέθηκε ξαπλωμένος στο δρόμο, δίπλα στο παιδικό καροτσάκι με το οποίο κυκλοφορούσε. Σύμφωνα με το cretalive, ο γιος του 82χρονου ήταν αυτός που τον βρήκε. Ο ίδιος συμμετείχε στις έρευνες και κάποια στιγμή είχε απογοητευτεί από το ψάξιμο χωρίς αποτέλεσμα μέχρι που είδε ένα καροτσάκι. Δίπλα σε αυτό, είδε τον πατέρα του ο οποίος ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Ο γιος του τον πλησίασε και μίλησαν και ο ηλικιωμένος τον αναγνώρισε.

Μετά τον εντοπισμό του 82χρονου η κόρη του έκανε σχετική ανάρτηση στο Facebook προχωρώντας στην σχετική ενημέρωση και ευχαριστώντας τον κόσμο για το ενδιαφέρον.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This