«Σταματήστε να τον κυνηγάτε καθάρματα»: Η Έφη Θώδη στο πλευρό του παλαιοχριστιανού Μανώλη

«Για ποιο λόγο να πάρουν τα παιδάκια από την αγκαλιά της μανούλας τους; Τι τους πείραξε; Ότι είναι Χριστιανός;»

Must Read

Το ζευγάρι των παλαιοχριστιανών, Μανώλης Καλαϊτζιδάκης και Σεβαστή, απασχόλησε την κοινή γνώμη εκ νέου μετά την γέννηση του μικρότερου παιδιού τους, όταν η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ακατάσχετη αιμορραγία, καθώς είχε αποφασίσει να γεννήσει μόνη της, χειρουργήθηκε για να σωθεί η ζωή της και η ζωή του παιδιού της, του οποίου η επιμέλεια αφαιρέθηκε από το ζευγάρι με εισαγγελική παρέμβαση.

Ο Μανώλης με τη Σεβαστή βρέθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα», κάνοντας έκκληση για να πάρουν πίσω το παιδί τους.

Όπως είπε η μητέρα: «Το αρπάξανε το μωρό μας… Και αυτή και τα άλλα τέσσερα παιδιά που αυτή τη στιγμή είναι μέσα στο Παίδων, μέσα σε ένα δωμάτιο κλειδωμένα, φυλακισμένα, δεν έχω επαφή μαζί τους. Δε μας αφήνουν να επικοινωνήσουμε μαζί τους ούτε με ραβασάκια, είναι κλειστά τα παράθυρα και φρουρούνται. Είναι αιχμάλωτα. Η εισαγγελική εντολή δε λέει τον λόγο που μας πήραν το μωρό, ούτε τα υπόλοιπα παιδιά. Τους ενοχλούσε το σπίτι, ότι ήταν ακατάλληλο. Έχουν βρεθεί δυο σπίτια. Μας πήραν τα παιδιά μέσα από σπίτι, σπίτι με αλουμίνια. Δε μένουμε πια ούτε σε λαγούμι, ούτε σε σπηλιά. Πείτε μου εσείς γιατί τα κρατάνε φυλακισμένα. Αυτή τη στιγμή δε ξέρω αν το παιδί μου είναι μέσα στο νοσοκομείο ή αν το έχουν πάει για υιοθεσία».

Μάλιστα στο πλευρό του ζευγαριού τάχθηκε και η τραγουδίστρια Έφη Θώδη, η οποία δήλωσε:

«Με έπνιξε η αδικία γι’ αυτό που γίνεται στον Μανώλη και την οικογένειά του, γι’ αυτό βγήκα να τον υποστηρίξω δημόσια. Ένιωθα ότι θα σκάσω που δε μιλάει κανένας. Για ποιο λόγο να πάρουν τα παιδάκια από την αγκαλιά της μανούλας τους; Τι τους πείραξε; Ότι είναι Χριστιανός; Να κάνουμε κάτι να τον βοηθήσουμε να πάρει τα παιδιά του πίσω. Κάτι άλλο παίζεται εδώ, κάτι σκοτεινό. Εγώ το παίρνω και επιστημονικώς το θέμα. Επειδή έχει καθαρό DNA, γι’ αυτό του κάνουν αυτά τα πράγματα. Σταματήστε να τον κυνηγάτε καθάρματα. Σταματήστε».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This