Αθήνα: Επεισόδια μετά το τέλος της πορείας υπέρ της Παλαιστίνης

Έγιναν 20 προσαγωγές

Must Read

Μεγάλη ένταση επικράτησε μετά την λήξη της πορείας υπέρ της Παλαιστίνης, που πραγματοποίησαν σήμερα στην Αθήνα, διάφορες συλλογικότητες. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο πριν τις 22.00, μία ομάδα ατόμων επιτέθηκε με πέτρες και φωτοβολίδες σε αστυνομικές δυνάμεις, στην συμβολή της λεωφόρου Κηφισίας με την οδό Πανόρμου.

Λίγη ώρα αργότερα σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια και έξω από τη στάση του μετρό Πανόρμου.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή 20 ατόμων, 16 αντρών και 4 γυναικών. Τέλος, κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στις λεωφόρους Κηφισίας και Κατεχάκη, καθώς ολοκληρώθηκαν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που είχαν εφαρμοστεί από την τροχαία λόγω της πορείας διαμαρτυρίας.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Όλοι αυτοί οι αριστεροί δεν πάνε τζάμπα να κάνουν πορεία. Δεν σηκώνονται από τον καναπέ τζάμπα, κάποιος τους πληρώνει. Η ΕΥΠ τι κάνει; Δεν είδα να κάνουν πορεία για την πείνα , για τον κόσμο που δεν έχει να φάι. Επιτέλους η ΕΥΠ πρέπει να βρει τι διάολο γίνεται με όλους αυτούς τόσα χρόνια να τελειώνουμε.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This