Κατήγγειλε πως την γρονθοκόπησε επειδή έκανε μπότοξ – Τα «γύρισε» η 38χρονη στο δικαστήριο!

«Τη θέλω όπως είναι», κατέθεσε ο σύζυγος

Must Read

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, όταν μία 38χρονη κατήγγειλε πως ο σύζυγός την την ξυλοφόρτωσε, επειδή έκανε αισθητική επέμβαση στο πρόσωπο!

Η γυναίκα εξήγησε πως η άρνησή της να παραδεχτεί πως έκανε μπότοξ, ήταν η αφορμή που «πυροδότησε» έναν έντονο καβγά ανάμεσα στην ίδια και στον σύζυγό της. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, με την γυναίκα να τονίζει πως ο «θερμόαιμος» άνδρας την γρονθοκόπησε στο πρόσωπο, προκαλώντας της μελανιά.

Η υπόθεση απασχόλησε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, όπου η 38χρονη τα «γύρισε» υποστηρίζοντας πως ο σύζυγός της δεν άσκησε ποτέ σωματική βία σε βάρος της και ότι εκείνη είχε καταναλώσει παραπάνω αλκοόλ, κάτι το οποίο συνέβαλε στον καυγά. Σχετικά με τη μελανιά που είχε στο πρόσωπο, ισχυρίστηκε ότι είπε ψέματα στην αστυνομία ότι την προκάλεσε ο σύζυγός της για να μη καταλάβει ότι είχε κάνει μπότοξ, αφού γνώριζε ότι διαφωνεί με την αισθητική επέμβαση.

«Δεν ήθελα να καταλάβει ότι έχω κάνει μπότοξ, είχα κάνει την επέμβαση το πρωί. Με ρωτούσε πως πέρασα την ημέρα μου και του έλεγα διάφορα ψέματα. Γι’ αυτό είπα και στην αστυνομία ότι μου προκάλεσε αυτός τη μελάνια στο πρόσωπο, δεν ήθελα να καταλάβει για το μπότοξ. Είναι καλός σύζυγος, έχουμε ένα παιδάκι», ανέφερε και συνέχισε:

«Μαλώσαμε και επάνω στον καβγά έριξα κάτω ένα μπουκάλι. Μου έλεγε “εμένα μου αρέσεις όπως είσαι”. Αυτός μου είπε να καλέσω την αστυνομία».

«Τη θέλω όπως είναι»

Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος ανέφερε στους δικαστές ότι «δεν είχε ανάγκη να κάνει μπότοξ», ενώ αρνήθηκε ότι χτύπησε τη σύζυγό του.

«Πέταξε έναν μπουκάλι, δε την χτύπησα. Πήρα το παιδί και βγήκα έξω να ηρεμήσουμε. Εγώ της είπα να πάρει την αστυνομία. Ήταν έξαλλη, δενμ μπορούσε να ηρεμήσει. Είχε πολλά νεύρα. Δεν θέλω να κάνει μπότοξ, τη θέλω έτσι όπως είναι. Είναι 38 ετών και μετά θα το μετανιώσει», κατέληξε.

Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του για την πράξη που κατηγορείτο, καθώς η καταγγέλλουσα παρουσίασε δύο διαφορετικές εκδοχές -στην αστυνομία και στο δικαστήριο- που έρχονται σε πλήρη αντίθεση μεταξύ τους, όμως τελικά το δικαστήριο έκρινε αθώο τον κατηγορούμενο λόγω αμφιβολιών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Παρά την ψευδής καταγγελία για βιοαπραγια η εισαγγελέας ζήτησε την καταδίκη του άνδρα!!!!
    Αντί να γίνεται αυτεπάγγελτα μήνυση στην γυναίκα για ψευδορκια και άσκοπη κινητοποίηση των αρχών, η εισαγγελέας την βοηθάει κι όλας! Όλοι αυτοί οι δημόσιοι λειτουργοί θέλουν ξήλωμα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This