Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Άδοξο τέλος για την φοίτησή του; Το «εμπόδιο» στη Νομική Σχολή

Must Read

Μπορεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να στρώθηκε στο…διάβασμα τους προηγούμενους μήνες, προκειμένου να περάσει στη Νομική Σχολή, όμως φαίνεται πως το όνειρό του να γίνει δικηγόρος θα τελειώσει άδοξα!

Ο πιλότος, που έχει καταδικαστεί για την δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, εκτιμάται πως τελικά δεν θα καταφέρει να σπουδάσει, αφού το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ζητά φυσική παρουσία στις εξετάσεις, ενώ εκείνος δεν μπορεί να δώσει το «παρών» λόγω ισοβίων.

Στην περίπτωση που είχε συμπληρώσει 15 χρόνια φυλάκισης, θα εξασφάλιζε την ειδική άδεια για να μεταβεί στο Πανεπιστήμιο και να δώσει εξετάσεις, ωστόσο, στην προκειμένη η φοίτηση μάλλον είναι αδύνατη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος εξετάζει από κοινού με το δικηγόρο του, τους παράγοντες που επηρεάζουν την φοίτησή του και φαίνεται πως υπάρχει ένα «παράθυρο», ωστόσο αυτό θα ξεκαθαριστεί τις επόμενες ημέρες.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This