Αποτροπιασμός: Μητέρα στην Κέρκυρα εξωθούσε την κόρη της στην πορνεία – «Με πότιζε ούζο και με χτυπούσε»

Must Read

Σοκάρουν οι καταγγελίες μιας νεαρής κοπέλας από την Κέρκυρα, η οποία έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια της μητέρας της που την ανάγκαζε να εκδίδεται από την τρυφερή ηλικία των 12 ετών.

Το κορίτσι καταγγέλλει ότι η μητέρα της έδινε να πίνει αλκοόλ για να καμφθούν οι αντιστάσεις της, την ξυλοκοπούσε και την ανάγκαζε να κάνει ραντεβού φρίκης με άντρες.

«Η μητέρα μου με εξωθούσε στην πορνεία από τα 12, με πότιζε ούζο και με χτυπούσε προκειμένου να μην είμαι σε θέση να φέρω αντίσταση. Δεν γνωρίζω με βεβαιότητα πόσοι ήταν» λέει η νεαρή κοπέλα σήμερα, ωστόσο θυμάται όπως λέει τουλάχιστον 6 ονόματα.




Η 27χρονη περιγράφει ότι οι άντρες πλήρωναν τη μητέρα της για να ξεσπούν πάνω της τις αρρωστημένες ορέξεις τους: «Ο κάθε ένας πλήρωνε από 50 ή 100 ευρώ τη φορά που καρπωνόταν η μητέρα μου. Είτε έρχονταν στο σπίτι μας, είτε πήγαινα στα δικά τους ακατάλληλες ώρες» λέει μιλώντας στο Live News.

Το κορίτσι κατάφερε να τελειώσει μόνο το δημοτικό σχολείο, ζούσε κάτω από καθεστώς ανέχειας και παραμέλησης, χωρίς να έχει λάβει καμία βοήθεια για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.




Αρνείται τα πάντα η μητέρα

Από πλευράς της η μητέρα η οποία θα δώσει εξηγήσεις στη δικαιοσύνη, αρνείται όσα καταγγέλλει η κόρη της και υποστηρίζει: «Αρνούμαι τα πάντα. Τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια. Οι άνδρες που μας επισκέπτονταν ήταν φίλοι του συντρόφου μου και πατέρα της κόρης μας και έρχονταν για να πείσουν να πάρει τα φάρμακά του, γιατί ήταν καρκινοπαθής και δεν τα δεχόταν από μένα. Το παιδί μου έκανε αυτές τις καταγγελίες ως αντίδραση στο πρόσωπό μου για τον εν τέλει θάνατο του πατέρα της» αναφέρει στην εκπομπή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This