Πειθαρχική έρευνα σε βάρος αστυνομικού που φέρεται να επιτέθηκε σε διαδηλωτές για την Παλαιστίνη

Must Read

Επεισόδια σημειώθηκαν χτες βράδυ στο κέντρο της Αθήνας, μετά την ολοκλήρωση της πορείας υπέρ της Παλαιστίνης για τη συμπλήρωση ενός έτους από τις δολοφονικές επιθέσεις της Χαμάς στο Ισραήλ, που οδήγησαν στα -επιπέδου γενοκτονίας- ισραηλινά αντίποινα στη Γάζα.

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε 10 συλλήψεις υπόπτων, ωστόσο, ένας αστυνομικός των ΜΑΤ φέρεται να επέδειξε… υπερβάλλοντα ζήλο, με αποτέλεσμα να έχει διαταχθεί πειθαρχική έρευνα σε βάρος του. Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο εν λόγω αστυνομικός επιτέθηκε σε διαδηλωτές στην οδό Πανόρμου, με το όλο σκηνικό, μάλιστα, να έχει καταγραφεί σε βίντεο-ντοκουμέντο.

Ειδικότερα, όπως φαίνεται στο εν λόγω βίντεο, μια κοπέλα είχε διένεξη με τον αξιωματικό των ΜΑΤ, όταν ο υπαξιωματικός που ελέγχεται μπήκε μπροστά και απώθησε τη διαδηλώτρια, ενώ στη συνέχεια έσπρωξε με την ασπίδα του έναν διαδηλωτή που επιχείρησε να επέμβει. Και πάνω που η κατάσταση πήγε να «ξεφύγει», συνάδελφοί του αστυνομικοί τον έπιασαν από το μπράτσο και τον συγκράτησαν, ώστε να μη δοθεί συνέχεια στο επεισόδιο.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This