Ευρώπη υπό πολιορκία: Η επέλαση των παράνομων μεταναστών απειλεί την Γηραιά Ήπειρο – Εικόνες ΣΟΚ!

Οι πολιτικές της ΕΕ οδηγούν τους Ευρωπαίους στο να γίνουν «είδος υπό εξαφάνιση»

Must Read

Όχι δεν είναι εικόνες από τη Μαλαισία, ούτε και από τη Σαουδική Αραβία. Είναι εικόνες από μια περιοχή στο Hauts de Seine, ένα από τα πλούσια περιφερειακά διαμερίσματα του Παρισιού.

Την ώρα της προσευχής για τους μουσουλμάνους ένα μπουλούκι πιστών ξεδίπλωσαν ένα μεγάλο χαλί κι άρχισαν να προσεύχονται διακόπτοντας ακόμη και την κυκλοφορία. Εμβρόντητοι οδηγοί και περαστικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους. Η προσευχή όχι μόνο διέκοψε την κυκλοφορία, αλλά και αντήχησε στον δημόσιο χώρο, αφήνοντας πολλούς περαστικούς σοκαρισμένος από τις κραυγές που δοξάζαν τον Αλλαχ.

Πλέον το δημόσιο πρόσωπο της Γαλλίας, μιας χώρας που ισχυρίζεται πως το κράτος της είναι κοσμικό, φοράει μπούργκα και προσεύχεται δυνατά στον προφήτη. Εκτος από τις προσευχές στους δρομους είναι πλέον σύνηθες, ορισμένοι μουσουλμάνοι να βάζουν στη διαπασών στα κινητά τους τις δοξασίες και να γονατίζουν για να προσευχηθούν ακόμη και μέσα στα σούπερ μάρκετ. Παρόμοια φαινόμενα καταγράφονται σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, ενώ πληθαίνουν οι αδικαιολόγητες επιθέσεις μεταναστών σε πολίτες. 

Στη Λισαβόνα, μετανάστες αφρικανικής καταγωγής επιτέθηκαν σε μια γυναίκα που περίμενε το τρένο στην αποβάθρα ενός σταθμού. Η σκηνή εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια μεγάλου αριθμού σοκαρισμένων περαστικών, οι οποίοι αρκέστηκαν να παρακολουθούν χωρίς να επέμβουν.

Η ανοχή σε άλλη μια ευρώ απάτη που λέγεται αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, έχει και τα όρια της!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This