Εργατικό δυστύχημα στην Κέρκυρα: Νεκρός 31χρονος εργάτης – Έπεσε στο κενό από ύψος 5 μέτρων

Οι συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το δυστύχημα διερευνώνται

Must Read

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί στην Κέρκυρα, όταν έχασε με φρικτό τρόπο την ζωή του ένας 31χρονος εργάτης, σε ξενοδοχειακή μονάδα.

Το φρικτό εργατικό δυστύχημα, που έχει συγκλονίσει το νησί, εκτυλίχθηκε κατά την διάρκεια εργασιών ανακαίνισης. Γύρω στις 8:30 το πρωί, ο εργάτης από τη Ρουμανία έπεσε από αναβατόριο, το οποίο βρισκόταν στο ύψος του 5ου ορόφου του κτηρίου, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα. Στο σημείο επικράτησε πανικός κι επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως οι διασώστες δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στην ζωή.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το δυστύχημα διερευνώνται, όμως πληροφορίες αναφέρουν πως ο άτυχος άνδρας προσπαθούσε να κατέβει το αναβατόριο κατά ένα όροφο, όταν ξαφνικά γλίστρησε κι έχασε την ισορροπία του, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This