Φρίκη στο Ηράκλειο: Συνταξιούχος καθηγητής κατηγορείται για την ασέλγεια έξι ανήλικων παιδιών

Must Read

Την ώρα που τα περιστατικά ασέλγειας σε βάρος ανήλικων παιδιών έχουν λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, ακόμη μία υπόθεση έρχεται στο «φως», αυτή τη φορά από το Ηράκλειο, Κρήτης.

Όπως έγινε γνωστό, ένας 64χρονος συνταξιούχος καθηγητής Φυσικής Αγωγής κατηγορείται για τον βιασμό έξι ανηλίκων, από το 1986 έως το 2010. Οι μαθητές ενηλικιώθηκαν και αποφάσισαν να σπάσουν την σιωπή τους, με πρώτο έναν 19χρονο σήμερα, για τον οποίο το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί.

Το κουβάρι της ανατριχιαστικής ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται πριν από 20 ημέρες, όταν συγγενικό πρόσωπο ενός εκ των θυμάτων κατήγγειλε τον 64χρονο συνταξιούχο καθηγητή, υποστηρίζοντας πως το 2010 είχε βιάσει σε ηλικία μόλις 5 ετών τον 19χρονο νεαρό.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Ηρακλείου ο οποίος διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας από την Αστυνομία. Στο πλαίσιο αυτό, ελήφθη κατάθεση από τον 19χρονο, ο οποίος επιβεβαίωσε την καταγγελία και κατέθεσε ότι ο 64χρονος είχε κακοποιήσει και πέντε γυναίκες, όταν ήταν ανήλικες, με τον πρώτο βιασμό -σύμφωνα με την καταγγελία- να συμβαίνει το 1986. Οι γυναίκες είναι σήμερα 29 – 48 ετών και ο κατηγορούμενος καταγγέλεται πως τις βίαζε σε ηλικία 5-7 ετών.

Μάλιστα, όπως προέκυψε, τα έξι πρόσωπα που κατήγγειλαν τον βιασμό, διατηρούν συγγενικούς δεσμούς με τον 64χρονο. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι γονείς των τότε ανήλικων παιδιών, του έδιναν τα παιδιά για να τα προσέχει κι εκείνος τα κακοποιούσε σεξουαλικά. Για την υπόθεση κατέθεσε και ο 64χρονος, ο οποίος δεν παραδέχτηκε όσα του καταλογίζονται, παρά μόνο ότι ασελγούσε σε κάποιά από τα συγγενικά του πρόσωπα.

Η αστυνομία ζήτησε από τις εισαγγελικές αρχές την άδεια να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία και φωτογραφίες του 64χρονου, καθώς υπάρχει πιθανότητα να υπάρχουν κι άλλα παιδιά που έχουν πέσει θύματά του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This