«Eίμαι εκπρόσωπος του Θεού και του Δία» – Τι δήλωσε ο 33χρονος που σκότωσε τον θείο του στην Εύβοια

Το πρωί της Τετάρτης ομολόγησε την πράξη του

Must Read

Τα χρήματα που δεν του έδωσε ήταν η αιτία για την στυγερή δολοφονία του θείου του. Ο 33χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 73χρονο άνδρα στο Σπαθάρι Ευβοίας και στην συνέχεια κρύφτηκε στο νεκροταφείο «ζωσμένος» με πυροβόλο όπλο και σφαίρες.

Ωστόσο, μεγάλη εντύπωση προκαλούν οι πρώτες δηλώσεις του ανιψιού στην Αστυνομία Χαλκίδας: «Μιλούσαμε και η συζήτηση πήγε και στα λεφτά. Mου ήρθε η σπίθα, δεν κρατήθηκα άλλο και τον μαχαίρωσα. Είμαι εκπρόσωπος του Θεού και του Δία».

Το πρωί της Τετάρτης ο 33χρονος ομολόγησε την πράξη του. Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοχρησία και οπλοκατοχή.

Οι συγγενείς και οι συγχωριανοί του κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο που δημιουργούσε συνέχεια προβλήματα, ζητούσε λεφτά από όλους και είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος όλων. Πριν από λίγες ημέρες είχε χτυπήσει έναν άνθρωπο από το χωριό και χρειάστηκε να επέμβουν οι αστυνομικοί.

Δείτε το βίντεο




 

Πηγή φωτό: Print Screen

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Όλες οι ειδήσεις του site που σχετίζονται με ειδεχθείς πράξεις έχουν ένα κοινό παρονομαστή: έλληνα/-ες πρωτσγωνιστή/-ες. Μετά φταίνε οι αλλόθρησκοι αλλοδαποί. Ουστ βρομόσκυλσ!

    • …συνέχεια καταφτάνουν αλλόθρησκοι αλλοδαποί στην Ελλάδα τα ΜΜΕ κρύβουν τις δικές τους ειδεχθείς πράξεις,προκειμένου να μην εξεγείρονται οι πολίτες, ενώ ότι αφορά τους Έλληνες δεν έχουν κανένα λόγο να το κρύψουν. Βέβαια πάρα πολλές φορές τους ξεφεύγει και έτσι μαθαίνουμε και για τα εγκλήματα των αλλοδαπών.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This