Στη Βίσση 60.000 θεατές, σε εμάς 38.000; Το παράπονο πατέρα που έχασε τον γιο του στα Τέμπη

Με ποιο κριτήριο άραγε η συναυλία για τα Τέμπη στο Καλλιμάρμαρο έχει ταβάνι στον αριθμό των θεατών;

Must Read

∆ύο μέτρα και δύο σταθμά φαίνεται πως εφαρμόζουν οι αρμόδιοι για το Καλλιμάρμαρο, καθώς δόθηκε άδεια για την αυριανή συναυλία για τα Τέμπη σε 38.000 θεατές, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα είχαν παρακολουθήσει τη συναυλία της Άννας Βίσση στο κατάμεστο στάδιο 60.000 θεατές.




 

Και οι δύο συναυλίες έγιναν sold out, αλλά πολλοί λιγότεροι θα παρακολουθήσουν τη συναυλία που γίνεται για την απονομή δικαιοσύνης στους υπευθύνους του σιδηροδρομικού δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.




 

Το παράπονό του εκφράζει ο Παύλος Ασλανίδης, ο οποίος έχασε τον γιο του στην τραγωδία των Τεμπών, αφήνοντας να εννοηθεί πως κάποιοι δεν θέλουν να δυναμώσει το μήνυμα. «Καταρχάς εσκεμμένα μάλλον, κανένας δεν είπε ότι είναι μια συναυλία μνήμης. Για μένα η συναυλία γίνεται στο πιο σημαντικό παγκόσμιας εμβέλειας μνημείο. Εκεί έπρεπε να γίνει, στο Καλλιμάρμαρο, και κακώς δεν μας δώσανε άδεια για περισσότερο κόσμο, ενώ για άλλους δίνουν» δήλωσε ο κ. Ασλανίδης στο Κόκκινο.

Η άδεια δόθηκε για 38.000 κόσμο, ενώ για τη συναυλία της Άννας Βίσση το περασμένο Σάββατο είχαν εκδοθεί 60.000 εισιτήρια. «∆εν ξέρω γιατί, αλλά μάλλον υπολόγιζαν να φτάσουν 100.000 και δεν ήθελαν» σχολίασε ο κ. Ασλανίδης, αφήνοντας να εννοηθεί πως η κυβέρνηση δεν θέλει να σταλεί ένα ισχυρό μήνυμα από τους πολίτες, μπροστά στη συγκάλυψη που επιχειρείται από τις πρώτες ώρες της τραγωδίας με το… μπάζωμα του σημείου της τραγωδίας. «Έχει σπάσει το τηλέφωνό μου από Αυστραλία, από Γερμανία, με παίρνουν τηλέφωνο και θέλουν προσκλήσεις» συμπλήρωσε.

Την ίδια ώρα, με ανάρτησή του στα social media ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο οποίος συμμετέχει στη συναυλία μνήμης των 57 θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, ζητά να μεταδοθεί δωρεάν με τη διαδικασία του live streaming σε όλη τη χώρα.

Όπως αναφέρει, η πρόταση γίνεται από όλους τους καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν στη συναυλία, «ώστε όλη η Ελλάδα να έχει τη δυνατότητα να τη δει, τιμώντας τα θύματα στα Τέμπη και προσδοκώντας την απόδοση δικαιοσύνης», ενώ προτείνει σε δήμους να διοργανώσουν ανοιχτές προβολές σε πλατείες.

«Συμβάλλοντας στην προσπάθεια που γίνεται από όλες τις πλευρές για γεφύρωση των διαφορετικών αντιλήψεων, ώστε να υπάρξει σύμπνοια στο ζήτημα της συναυλίας στο Καλλιμάρμαρο, προτείνουμε (οι συνάδελφοι που θα έχουμε συμμετοχή το βράδυ της 11ης Οκτωβρίου) την ταυτόχρονη, δωρεάν μετάδοσή της -με τη διαδικασία του live streaming-, έτσι ώστε όλη η Ελλάδα να έχει τη δυνατότητα να τη δει, τιμώντας τα θύματα στα Τέμπη και προσδοκώντας την απόδοση δικαιοσύνης» αναφέρει ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου.

«Σε αυτό το πλαίσιο, εκτός από τις αναμενόμενες ατομικές προβολές, κάποιες δημοτικές Αρχές με ευαισθησία θα μπορούσαν να διοργανώσουν ανοιχτές προβολές σε πλατείες. Ας το απαιτήσουν οι πολίτες, στο κάτω κάτω, κι ας δώσουμε τη δυνατότητα στη μουσική να κάνει αυτό που ξέρει καλά: Να ενώνει και όχι να χωρίζει, να στηρίζει και όχι να υποσκάπτει» προσθέτει στην ανάρτησή του.

Ο γνωστός τραγουδοποιός καταλήγει ότι σήμερα θα υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία.

Πηγή: Εφημερίδα Epsresso

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ο φόβος τους για την οργή του κόσμου είναι ο λόγος που έδωσαν άδεια μόνο για 38000 κόσμο. Αλλά αυτό το έγκλημα δεν πρόκειται να ξεχαστεί,οι αθώες ψυχές περιμένουν την δικαίωση. 1500000 υπογραφές μαζεύτηκαν και αυτό σημαίνει πολλά. Όλοι οι υπεύθυνοι πρέπει να πληρώσουν.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This