Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 40χρονου από το Ξυλόκαστρο: «Ζητάω δικαίωση, το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω»

«Του είπα να μην πάει, αλλά δεν με άκουσε»

Must Read

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 40χρονου Βασίλη, που βρήκε φρικτό θάνατο, όταν πήγε να προστατέψει το μαντρί του φίλου του, από την φωτιά που ξέσπασε στο Ξυλόκαστρο. Λίγες ώρες μετά την δίωξη για κακούργημα, που ασκήθηκε σε βάρος του αντιδημάρχου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, ο χαροκαμένος πατέρας αδυνατεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ενώ το μοναδικό πράγμα που ζητάει, είναι δικαίωση στη μνήμη του αδικοχαμένου γιου του, που άφησε πίσω σύζυγο και τρία παιδιά.

«Ο Βασίλης είχε τρία παιδιά, τώρα έμειναν ορφανά. Έφυγε να πάει να σβήσει τη φωτιά, να βοηθήσουνε, με το άλλο το παιδί. Τους έκλεισε η φωτιά, τίποτα άλλο δεν ξέρω», είπε ο τραγικός πατέρας και συνέχισε με δάκρυα στα μάτια:

«Ζητάω δικαίωση. Του είπα να μην πάει ”τρία παιδιά έχεις, που πας;” του είπα, αλλά δεν με άκουσε. Το παράπονό μου αυτό είναι, ότι δεν με άκουσε. Και τώρα δεν γυρίζει πίσω».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This