Σάλος στα social media με ρεπορτάζ του Λιάγκα για τον θάνατο του Μπάλντοκ – «Ποιος έχασε την ντροπή, για να τη βρεις εσύ»

«Θα καθαρίσει με μια συγνώμη και θα συνεχίσει να παρουσιάζει τον τηλεοπτικό του εμετό...»

Must Read

«Βροχή» στα ΜΚΔ οι οργισμένες αντιδράσεις κατά του Γιώργου Λιάγκα από χρήστες των social media με αφορμή σημερινό ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό» για τον σοκαριστικό θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, το οποίο θύμιζε… παραγγελία μεσιτικού γραφείου!

Ειδικότερα, στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, συνεργάτες της εκπομπής, βρισκόμενοι -προφανώς- στον κόσμο τους, εστίασαν στο… «πανάκριβο σπίτι» όπου διέμενε ο αδικοχαμένος ποδοσφαιριστής, αναφερόμενοι σε λεπτομέρειες για το κόστος του ενοικίου, τα τετραγωνικά, την επίπλωση, την «εντυπωσιακή θέα», κ.ά., την ώρα που ακόμη και μη ποδοσφαιρόφιλοι θρηνούν τον αναπάντεχο χαμό ενός νέου ανθρώπου.

Στις -απολύτως δικαιολογημένες- αντιδράσεις τους, οι χρήστες των social media έκαναν λόγο, μεταξύ άλλων, για ασέβεια του νεκρού και για «κανιβαλισμό» για λόγους τηλεθέασης. Δείτε χαρακτηριστικά παραδείγματα οργισμένων αναρτήσεων:

Σημειώνεται πως, μετά από όλον αυτόν τον χαμό, σε ανάρτησή του στο Instagram o Γιώργος Λιάγκας προσπάθησε να απολογηθεί για το ντροπιαστικό ρεπορτάζ, τονίζοντας πως αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη. «Μπροστά στο θάνατο ενός νέου ανθρώπου, συντριβόμαστε όλοι. Οι υπερβολικές αναλύσεις του ρεπορτάζ, για στοιχεία που αφορούσαν το σπίτι ήταν τελείως περιττές. Αντιλαμβάνομαι το λάθος, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη και κατανοώ απόλυτα τις αντιδράσεις», αναφέρει σχετικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Στις πρώτες θέσεις είναι σε τηλεθέαση απ ότι βλέπω ο Λιάγκας, συνεπώς μερίδιο ευθύνης αναλογεί πρώτα στον πανεξυπνότερο λαό της υφηλίου που συνεχίζει και κοιτά στα μάτια όλους αυτούς απ το πρωί ως το βράδυ και φυσικά την κριτική του ικανότητα τη διαπιστώνουμε κάθε τετραετία στην κάλπη.

  2. Εντάξει, με μια ανάρτηση, καθάρισε το τσογλάνι. Αλλά δεν φταίει μόνο αυτός, περισσότερο φταίνε οι ανθέλληνες διευθαρμενοι Ολιγαρχες που χρησιμοποιούν τέτοια αποκτηνομενα διποδα για να αποβλακωσουν ακόμη περισσότερο αυτούς που τους βλέπουν. Φταίνε και αυτές που κάθονται μπροστά στην τηλεωραση και δέχονται την αποβλακωση σαν μάνα εξ ουρανού. Δυστυχώς δεν υπαρχει σωτηρία, και έτσι θα κυριαρχούν οι Λιαγκες αρσενικοί θυληκοι και αρσενικοθυληκοι. ( Θου Κύριε…….)

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This