Στον ανακριτή τα αδέλφια που σκότωσαν τον ξάδελφό τους – «Μας κακοποιούσε» φέρεται να υποστήριξαν

Οι προανακριτικές απολογίες τους σόκαραν - Οι δύο Αλβανοί έδωσαν ραντεβού θανάτου στον 28χρονο το βράδυ της Δευτέρας, στην Κυψέλη

Must Read

Την πόρτα του ανακριτή ανηλίκων πέρασαν σήμερα το πρωί τα δύο νεαρά αδέλφια που κατηγορούνται πως δολοφόνησαν τον ξάδερφό τους στην Κυψέλη την περασμένη Δευτέρα.

Θα απολογηθούν για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για οπλοφορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες παρέμειναν για αρκετή ώρα έξω από το γραφείο του ανακριτή καθώς κατέθεταν οι γονείς τους και άλλα πρόσωπα από το περιβάλλον τους. Πηγές να αναφέρουν πως ανάμεσα σε αυτούς είναι και μια φίλη του ενός νεαρού στην οποία είχε εξολογηθεί ότι τον κακοποιούσε ο ξάδερφός του.

Οι δύο νεαροί υποστήριξαν ενώπιον του ανακριτή ότι και προανακριτικά ότι ο 28χρονος τους κακοποιούσε συστηματικά.




Σοκάρουν τα αδέλφια

Ανατριχίλα προκαλούν οι προανακριτικές απολογίες των δύο νεαρών που έσφαξαν τον ξάδερφό τους στην Κυψέλη, αφού όχι μόνο περιγράφουν όσα νοσηρά είχαν βιώσει στα χέρια του, όταν ακόμη ήταν παιδιά, αλλά παραδέχονται πως είχαν προσχεδιάσει το έγκλημα, αγοράζοντας σουγιάδες από το κέντρο της Αθήνας!




 

Τα δύο αδέρφια έδωσαν ραντεβού θανάτου στον 28χρονο το βράδυ της Δευτέρας, στη Φωκίωνος Νέγρη. Ήταν αποφασισμένα να λύσουν με αίμα το μαρτύριο στο οποίο τους είχε υποβάλει παλαιότερα ο ξάδερφός τους και γι’ αυτό είχαν πάρει μαζί τους δύο πτυσσόμενους σουγιάδες.

Στην προανακριτική του απολογία ο 17χρονος δεν θέλησε να πει πολλά, παρότι παραδέχθηκε ότι τον μαχαίρωσε. «Ο 28χρονος είναι ξάδερφός μου. Όταν ήμασταν μικροί μάς ενοχλούσε σεξουαλικά, χωρίς τη θέλησή μας, εμένα και τον αδερφό μου, στην Αλβανία. Από τότε δεν τον έχω δει, αλλά μου στέλνει στο Instagram και με ρωτάει τι κάνω. Μας είπε να βρεθούμε, εγώ είχα μαζί μου ένα μαχαίρι για ασφάλεια» ανέφερε και συνέχισε:




 

«Δεν θυμάμαι όλο το περιστατικό, θυμάμαι ότι κράταγα το μαχαίρι και του επιτέθηκα. Μετά φύγαμε με τον αδερφό μου, άφησα το μαχαίρι σε έναν κάδο, είπα στους γονείς μου τι έχει γίνει και ήρθαμε στο Αστυνομικό Τμήμα. Δεν θυμάμαι να τον μαχαίρωσε και ο αδερφός μου, ούτε αν είχε μαχαίρι. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο. Δεν νιώθω καλά για να σας πω τι είχε γίνει όταν ήμασταν παιδιά».

Από την πλευρά του, ο 19χρονος αδερφός του στην κατάθεσή του ήταν πιο αναλυτικός σχετικά με τα δραματικά γεγονότα που βίωσαν στο παρελθόν. «Μένουμε με τους γονείς μας στο Γαλάτσι. Γεννηθήκαμε στην Ελλάδα, αλλά όταν εγώ ήμουν έξι χρονών και ο αδερφός μου τεσσάρων χρονών φύγαμε οικογενειακώς για δύο χρόνια στην Αλβανία.

Σε κοντινό σπίτι βρισκόταν ο ξάδερφός μας. Με παρενοχλούσε σεξουαλικά και όσο περνούσε ο καιρός γινόταν πιο βίαιος. Εγώ ήμουν μικρός και δεν καταλάβαινα, αλλά σιγά σιγά ένιωθα ότι κάτι δεν ήταν φυσιολογικό. Αυτά συνέβαιναν όταν ήμασταν εκεί. Έπειτα επιστρέψαμε στην Ελλάδα και μείναμε στην Κυψέλη. Εγώ από τότε ένιωθα λες και με έχουν τραυματίσει αυτά τα γεγονότα, ήμουν πολύ κλειστός» περιέγραψε και προσέθεσε:




 

«Δεν είχα μιλήσει σε κανέναν. Παράλληλα, έβλεπα ότι και ο αδερφός μου ήταν πολύ κλειστός και δεν μου μίλαγε και σκέφτηκα ότι είχε παρενοχλήσει και αυτόν. Πριν από δύο χρόνια μου το επιβεβαίωσε. Στους γονείς μας το είπαμε πέρυσι, έπαθαν σοκ. Γενικά νιώθουμε ότι μας έχει καταστρέψει τη ζωή. Ο πατέρας μου κάποια στιγμή επικοινώνησε με τον ξάδερφο και τον ρώτησε αν είναι αλήθεια. Εκείνος το παραδέχτηκε και είπε ότι ήταν λάθη που κάναμε παιδιά. Έπειτα από αυτό, έστειλε και μήνυμα να μας ζητήσει συγγνώμη».

Όπως επεσήμανε, το βράδυ της Κυριακής ο 28χρονος τους έστειλε μήνυμα να βρεθούν όλοι μαζί. «Κανονίσαμε να βρεθούμε στη Φωκίωνος Νέγρη τη Δευτέρα. Αυτός, μάλιστα, ήρθε κατευθείαν από το αεροπλάνο, από την Αλβανία. Μας έλεγε ότι ήταν λάθη που έκανε μικρός και τέτοια… Κάποια στιγμή σκεπτόμενοι όλα αυτά που είχαν συμβεί, πιαστήκαμε στα χέρια, βγάλαμε εγώ και ο αδερφός μου μαχαίρι και τον μαχαιρώσαμε. Και οι δύο είχαμε από ένα πτυσσόμενο σουγιά μαύρο. Δεν θυμάμαι σε ποιο σημείο τον χτύπησα, γίνανε όλα πολύ γρήγορα, αλλά σίγουρα τον μαχαίρωσα μία φορά στο σώμα…».

Εμπνεύστηκαν από τα «Τέρατα» του Netflix

Οι δύο νεαροί Αλβανοί που δολοφόνησαν τον ξάδελφό τους στην Κυψέλη, επειδή, όπως
ισχυρίζονται, τους βίαζε όταν ήταν ανήλικοι, φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι εμπνεύστηκαν το έγκλημα από τη σειρά «Τα τέρατα» των αδελφών Μενέντεζ, που προβάλλεται στην πλατφόρμα του Netflix. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τίποτα.

H σειρά «Τα τέρατα» των αδελφών Μενέντεζ

Πηγή: Εφημερίδα Δημοκρατία

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This