Ασύλληπτη πρόκληση: Εγκάθετοι της Άγκυρας προπηλάκισαν τον μουφτή Κομοτηνής και η κυβέρνηση κοιμάται!

Επίδειξη δύναμης μέσα στη Θράκη μας - Καμία αντίδραση από την Πολιτεία

Must Read

Αδιανόητα είναι τα όσα συμβαίνουν στη Θράκη, με την Άγκυρα να έχει δώσει το «πράσινο φως» στους ανθρώπους της να προβαίνουν σε επιδείξεις ισχύος, μιας και η κυβέρνηση κάνει πως δεν βλέπει για να μην ταράξει τα… ήρεμα νερά με τους απέναντι.

Την Παρασκευή έγιναν τα εγκαίνια του νέου διδακτηρίου του Μουσουλμανικού Ιεροσπουδαστηρίου Ξάνθης, με την παρουσία του Γενικού Γραμματέα Θρησκευμάτων του υπουργείου Παιδείας, Γιώργου Καλαντζή.

Έδωσαν το παρών οι τοποτηρητές στις Μουφτείες Ξάνθης Νεζντέν Χεμσερή, Κομοτηνής Τζιχάτ Χαλήλ, ο διευθυντής και ο υποδιευθυντής του Ιεροσπουδαστηρίου, ο Μητροπολίτης Ξάνθης Παντελεήμων, ο Τοποτηρητής της Μουφτείας Διδυμοτείχου Χαμζά Οσμάν, μαθητές και γονείς τους.

Μάλιστα ο Γενικός Γραμματέας του αρμόδιου υπουργείου δήλωσε: «Η Ελλάδα σέβεται τη θρησκευτική ελευθερία όλων των πολιτών της. Ούτε εκβιάζει, ούτε εκβιάζεται. Και φυσικά ούτε παζαρεύει, ούτε ανταλλάσσει τα δικαιώματα των δικών της πολιτών με κανέναν και για κανέναν».

Το πως βεβαίως ερμηνεύουν οι εγκάθετοι της Άγκυρας τα περί θρησκευτικής ελευθερίας όλων των πολιτών, δεν άργησαν να φανούν.

Ο ψευτομουφτής Μουσταφά Τράμπα (που τον χάνεις που τον βρίσκεις όλο στην Τουρκία τρέχει!) άνοιξε τα ηχεία στο τζαμί για να παρεμποδίσει την διεξαγωγή της εκδήλωσης. Ο δε άλλος γνωστός για τον ρόλο του στην περιοχή, Χουσεΐν Μπαλτατζή, προπηλάκισε τον Μουφτή Κομοτηνής Δρ. Τζιχάτ Χαλήλ, απομακρύνοντάς τον βίαια!

Μιλάμε για πρωτοφανείς προκλήσεις μέσα σε ελληνικό έδαφος, με τις αρμόδιες Αρχές να μην αντιδρούν και να μην προστατεύουν τον νόμιμο μουφτή! Καμία απολύτως αντίδραση δεν υπήρξε ούτε από τους τοπικούς βουλευτές, ούτε από το υπουργείο Παιδείας, ούτε καν κινήθηκαν οι αστυνομικές Αρχές για να προστατεύσουν τον Τζιχάτ Χαλήλ από την μανία των βαλτών της Άγκυρας!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Που να καταλάβουν οι Νεάτερνταλ μογγόλοι, απολίτιστοι ότι Μουσουλμάνοι δεν είναι μόνο Τούρκοι. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να τον διώξουν. H Ελληνική πολιτεία να επέμβει και να προστατέψει τους Έλληνες Μουσουλμάνους και όχι να τους ρίχνει στον στόμα των βάρβαρων απολίτιστων Μογγόλων. Ούτε οι χιμπατζήδες δεν έχουν τέτοια συμπεριφορά.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This