Τέμπη: Σε γιγαντοοθόνη στην παραλία της Καλαμαριάς παρακολούθησαν οι Θεσσαλονικείς τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

«Η αναμετάδοση της συναυλίας είναι το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε ως δήμος», για να μην ξεχαστούν τα Τέμπη, δήλωσε η δήμαρχος Καλαμαριάς Χρύσα Αράπογλου

Must Read

Κοσμοσυρροή απόψε στην πλαζ της Αρετσούς, στην Καλαμαριά, όπου στήθηκε μια γιγαντοοθόνη ειδικά για την παρακολούθηση της συναυλίας μνήμης για τα θύματα των Τεμπών, που διεξήχθη στο Καλλιμάρμαρο.

Εκατοντάδες Θεσσαλονικείς συγκεντρώθηκαν στην περιοχή από νωρίς το απόγευμα, προκειμένου να παρακολουθήσουν ζωντανά την συναυλία που μεταδόθηκε σε απευθείας σύνδεση (live streaming) από τη γιγαντοοθόνη που στήθηκε στο χώρο, μετά από σχετική πρωτοβουλία του Δήμου Καλαμαριάς και της ΔΕΤΕΚ Α.Ε.

Όπως αναφέρει ο τοπικός ιστότοπος makthes.gr, ανάμεσα στους παρευρισκόμενους βρίσκονται συγγενείς θυμάτων, καθώς η Καλαμαριά θρηνεί τέσσερα θύματα της εθνικής τραγωδίας, αλλά και επιβάτες της μοιραίας αμαξοστοιχίας, οι οποίοι επέζησαν από το πρωτοφανές σιδηροδρομικό δυστύχημα της 28ης Φεβρουαρίου.

Ένας από αυτούς είναι η Ευδοκία Τσάμπαρη, η οποία την ώρα της σύγκρουσης βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι. «Επιζούμε, αλλά δεν ζούμε. Ο καθένας έρχεται αντιμέτωπος με τους εφιάλτες του, προσπαθώντας να διαχειριστεί το βάρος που φέρει στις πλάτες του», ανέφερε, περιγράφοντας την κόλαση που έζησε εκείνο το βράδυ, ενώ τόνισε ότι συνεχίζει να παλεύει μαζί με τους υπόλοιπους συγγενείς και επιβάτες ζητώντας δικαίωση.

«Σήμερα ενώνουμε την φωνή μας, αλληλέγγυοι στις οικογένειες που έχουν έναν πάρα πολύ μεγάλο δρόμο μπροστά τους» δήλωσε από την πλευρά η δήμαρχος Καλαμαριάς Χρύσα Αράπογλου, υποστηρίζοντας ότι «τα Τέμπη δεν πρέπει να ξεχαστούν». «Η αναμετάδοση της συναυλίας είναι το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε ως δήμος», πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι απόφαση για την αναμετάδοση της συναυλίας, η οποία διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Συγγενών των Θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών με σκοπό την στήριξη των οικογενειών των θυμάτων της τραγωδίας, σε γιγαντοοθόνες, έλαβαν δεκάδες δήμοι σε ολόκληρη τη χώρα.

*πηγή φωτό/βίντεο: makthes.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This