Ηράκλειο Κρήτης: Άγρια επίθεση σε πατέρα έξω από σχολείο – Πήγε να αποτρέψει καβγά και τον ξυλοκόπησαν

Το θύμα έφερε 27 χτυπήματα σε όλο του το σώμα, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση

Must Read

Προσπάθησε να αποτρέψει καβγά και κατέληξε στο νοσοκομείο! Ο λόγος για έναν 43χρονο πατέρα ο οποίος έπεσε θύμα άγριας επίθεσης έξω από δημοτικό σχολείο στο Ηράκλειο της Κρήτης, από πατέρα ενός μαθητή.

Τι ακριβώς συνέβη; Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, ξυλοκοπήθηκε άγρια από εξαγριωμένο πατέρα που νωρίτερα διαπληκτίστηκε με τη διευθύντρια του σχολείου η οποία ζήτησε από τα παιδιά, μεταξύ των οποίων και το παιδί του δράστη, να μην καθυστερούν κατά την προσέλευσή τους στο σχολείο καθώς η πόρτα, σύμφωνα με τους κανονισμούς, πρέπει να κλείνει στις 08:15 το πρωί.

Ο 42χρονος δράστης, μετά από έντονη λογομαχία με τη διευθύντρια της σχολικής μονάδας, ζήτησε να πάρει το παιδί του και να φύγει, ωστόσο εκείνη του ζήτησε να αποχωρήσει.

Τότε ο 43χρονος πατέρας άλλου παιδιού και θύμα του ξυλοδαρμού μπήκε στη μέση για να κατευνάσει τα πνεύματα. Πού να φανταστεί ότι αυτή η κίνησή του θα τον οδηγούσε στο νοσοκομείο με 27 χτυπήματα στο κεφάλι, το πρόσωπο, τη γνάθο αλλά και σε άλλα σημεία του σώματός του, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο δράστης του ζήτησε να απομακρυνθεί και όταν εκείνος αρνήθηκε άρχισε να του ρίχνει μπουνιές ακόμη κι όταν ήταν πεσμένος στο έδαφος και δεν μπορούσε να αντιδράσει. Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία αλλά μέχρι να φτάσουν στο σημείο οι αστυνομικοί ο 42χρονος δράστης είχε εξαφανιστεί.

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

«Μου έριχνε μπουνιές στο κεφάλι – Γυναίκες και παιδιά ούρλιαζαν»

Την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε από τον 42χρονο δράστη περιγράφει ο πατέρας που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού έξω από σχολείο στο Ηράκλειο της Κρήτης.

«Πήγαμε το πρωί στο σχολείο, είχε αργοπορήσει το συγκεκριμένο παιδί. Η διευθύντρια έκανε επίπληξη, ότι δεν γίνεται να καθυστερείτε συνεχώς. Τότε ο πατέρας άρχισε να λέει, ότι δεν είναι σωστό αυτό που λέτε, είναι παράνομο. Συνέχισαν να λογοφέρουν ο πατέρας με τη διευθύντρια. Στη συνέχεια λέει στο παιδίο του “πάμε να φύγουμε”, το παιδί δεν ήθελε να φύγει, ήταν ήδη μέσα στο σχολείο, ένιωθε και άσχημα.

Ο πατέρας επέμενε να φύγουν από το σχολείο και πήγε να μπει μέσα στον χώρο για να πάρει το παιδί. Τότε η διευθύντρια σηκώνει το χέρι για να δείξει ότι δεν επιτρέπεται να περάσει μέσα ο πατέρας. Αυτός τότε πέφτει πάνω στο χέρι της. Της λέει, μη μ’ ακουμπάς μην έχουμε άλλα. Τότε μπαίνω στη μέση και του λέω δεν γίνεται να φέρεσαι έτσι, μου απάντησε “μη με ακουμπάς”, του είπα δεν σε ακουμπάω» είπε ο 43χρονος μιλώντας στο LIVE NEWS.

«Μου λέει “φύγε από μπροστά μου”. Του απαντάω δεν φεύγω. Τότε μου ρίχνει κατευθείαν μία γροθιά στο πρόσωπο, πέφτω κάτω και αρχίζει να μου ρίχνει μπουνιές στο κεφάλι. Δέχτηκα 27 μπουνιές. Ήταν εκεί γυναίκες που ουρλιάζανε, το παιδάκι του ήταν εκεί και έκλαιγε, ούρλιαζε. Σταμάτησε όταν κουράστηκε. Του είπα, περίμενε τώρα όπως είσαι να έρθει η αστυνομία και αυτός έφυγε», πρόσθεσε το θύμα.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This