Μεγάλη απάτη στο Ρέθυμνο: Επιχειρηματίας κατήγγειλε υπάλληλό του – Ζημία άνω των 200.000 ευρώ!

Must Read

Στα «δίχτυα» της Αστυνομίας βρίσκεται ένας 25χρονος άνδρας από το Ρέθυμνο, που κατηγορείται ότι εξαπάτησε τον εργοδότη του, ιδιοκτήτη κέντρου διασκέδασης, προκαλώντας του οικονομική ζημία που ξεπερνά τα 200.000 ευρώ.

Ο νεαρός διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον γιο του επιχειρηματία και εργαζόταν στα καταστήματά του περισσότερο από έναν χρόνο. Ως εκ τούτου, θεωρείτο πρόσωπο εμπιστοσύνης και ο ιδιοκτήτης τον απασχολούσε ως υπεύθυνο προμηθειών. Ωστόσο, ο 25χρονος κατηγορείται πως προχωρούσε σε παραγγελίες ειδών –κυρίως αλκοολούχων ποτών– μεγαλύτερες από τις αναγκαίες, κρατούσε τα προϊόντα σε δικό του χώρο και στη συνέχεια τα πουλούσε σε άλλους επιχειρηματίες, εκτός Ρεθύμνου, εισπράττοντας τα χρήματα για δικό του λογαριασμό.

Παράλληλα, εκτός από τον 25χρονο, έχει συλληφθεί και η 40χρονη φίλη του, καθώς στο σπίτι τους βρέθηκαν δεκάδες προϊόντα, που θεωρούνται πως είναι προϊόντα της απάτης.

Πώς αποκαλύφθηκε η απάτη

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται στις αρχές του καλοκαιριού, όταν ένας προμηθευτής με κάβα ποτών ενημέρωσε τον 55χρονο επιχειρηματία πως του φαίνεται ύποπτη η δράση του 25χρονου. Ειδικότερα, του είπε πως πολύ συχνά και ενώ είχε γίνει μία παραγγελία για το κατάστημα, την οποία ο προμηθευτής είχε παραδώσει κανονικά, ο 25χρονος επανερχόταν στην κάβα για να κάνει συμπληρωματική παραγγελία επικαλούμενος πως είχε γίνει λάθος και υπήρχαν ελλείψεις στο κατάστημα.

Μάλιστα, αυτήν την συμπληρωματική παραγγελία φρόντιζε να πηγαίνει ο ίδιος στην κάβα να την παραλαμβάνει, χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητο του επιχειρηματία, που του είχε παραχωρηθεί. Στη συνέχεια, έδινε στο λογιστή τα παραστατικά των αγορών, κάποιες μέρες αργότερα, και η απάτη δεν γινόταν αντιληπτή άμεσα, αφού οι δύο επιχειρήσεις είχαν πολύ μεγάλη κατανάλωση.

Παρά το γεγονός ότι ο 55χρονος δεν υποπτεύθηκε τίποτα στην αρχή, όταν αντιλήφθηκε πως τα έξοδα δεν συμβάδιζαν με την κατανάλωση και πως υπήρχε μεγάλη απόκλιση, αποφάσισε να εξετάσει σοβαρά το ζήτημα. Ως εκ τούτου, διαπίστωσε πως ενώ γίνονταν παραγγελίες πολλών χιλιάδων ευρώ, οι προμήθειες που έφταναν στην επιχείρηση του ήταν πολύ λιγότερες, με συνέπεια να καταγγείλει τον 25χρονο στην Ασφάλεια.

Από την πλευρά του, ο νεαρός αρνείται την κατηγορία και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This