Χαλάνδρι: Νεκρός 53χρονος αθλητής – Κατέρρευσε στον Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς

Ο αγώνας διεκόπη

Must Read

Ένα τραγικό περιστατικό σημάδεψε τον 11ο Αγώνα Ρεματιάς που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στο Χαλάνδρι, καθώς 53χρονος αθλητής κατέρρευσε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Την είδηση γνωστοσποίησε ο δήμος Χαλανδρίου εκφράζοντας τη βαθιά του οδύνη για τον αιφνίδιο θάνατο του άτυχου άνδρα, τονίζοντας παράλληλα ότι ο αγώνας διεκόπη.

Στην ανάρτηση του δήμου σημειώνεται ότι πιστοποιημένοι νοσηλευτές και εργαζόμενοι έκαναν ΚΑΡΠΑ στον 53χρονο χρησιμοποιώντας και απινιδωτή μέχρι να φτάσει στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά δεν κατάφεραν να τον σώσουν.

Ο άτυχος αθλητής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η ανακοίνωση του δήμου Χαλανδρίου

«Ο Δήμος Χαλανδρίου εκφραζει βαθιά οδυνη για τον αιφνίδιο θανατο 53χρονου αθλητή κατά τη διάρκεια του 11ου Αγώνα Ρεματιάς.

Πιστοποιημένοι νοσηλευτές και εργαζόμενοι έκαναν ΚΑΡΠΑ χρησιμοποιώντας και απινιδωτή μέχρι την έλευση του ΕΚΑΒ χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα. Ο αθλητής μεταφερθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ζητούμε συγγνώμη για τη διακοπή του αγώνα από τους εκατοντάδες αθλητές που περίμεναν για την διαδρομή των 5 και του 1χλμ., ωστόσο νομίζουμε ότι η γιορτή αυτή του αθλητισμου χάνει το νόημα της μετά από τέτοιο γεγονός.

Ο Δήμος Χαλανδρίου και η δ/νση Αθλητισμού εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This