Ο Γκλέτσος επιμένει στις δηλώσεις του για τις ιερόδουλες

Must Read

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Απόστολος Γκλέτσος στα πλαίσια συνέντευξης του στο «Χαμογέλα και Πάλι» επανέλαβε τη σχετική δήλωση που έκανε για τις ιερόδουλες.

Συγκεκριμένα ανέφερε «Οι οίκοι ανοχής, το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνουν, είναι να φέρουν γυναίκες ιερόδουλες από τα δικά τους μέρη για να εξυπηρετηθούν αυτοί οι άνθρωποι και να μην πάνε να γίνουν μετά φονιάδες, διότι βγαίνουν οι τεστοστερόνες από τα αυτιά».

Συνέχισε λέγοντας «Είναι μια σκληρή πραγματικότητα, η οποία ισχύει δυστυχώς. Υπάρχουν δεκάδες, εκατοντάδες άνθρωποι, οι οποίοι είναι μετανάστες, έρχονται στην Ελλάδα και δουλεύουν, και πολύ καλά κάνουν οι άνθρωποι. Δεν τους δέχονται στους οίκους ανοχής για λόγους που δεν θα εξετάσουμε τώρα. Κι αυτοί οι άνθρωποι μένουν χωρίς αυτό. Τι πιο σωστό, τι πιο ανθρώπινο, τι πιο αριστερό να έχει φροντίσει η πρεσβεία να έχει φέρει από τη χώρα τους ιερόδουλες».

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ακριβώς αυτά έλεγε ο Δημητράκης ο πορνομετανάστης. Το θέμα είναι ότι ο Δημητράκης κάνει χαβαλέ ενώ αυτός που έιναι για ψυχιατρίο είναι υποψήφιος να κυβερνήσει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This