Καμένα Βούρλα: Φαίνεται πως άνοιξε στον δολοφόνο της η 84χρονη! – Το χρονικό του εντοπισμού της περιγράφει ο ξάδελφός της

Must Read

Απρόσμενες διαστάσεις παίρνει το έγκλημα με θύμα 84χρονη στο σπίτι της στα Καμένα Βούρλα η οποία εντοπίστηκε με τραύμα στην πλάτη.

Σύμφωνα με όσα είπε σήμερα το πρωί η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου «το θύμα φαίνεται ότι άνοιξε στον δολοφόνο. Αυτός μπορεί να είναι ο οποιοδήποτε ακόμα και άγνωστος».

Συνεχίζοντας η κ. Δημογλίδου είπε πως το κίνητρο δεν ήταν η ληστεία. «Η οικία δεν έχει ίχνη παραβίασής και δεν ήταν αναστατωμένη. Δεν μιλάμε για κίνητρο τη ληστεία. Η παρατηρητικότητα του ιατροδικαστή έδειξε ότι υπήρχε ένα τραύμα στην πλάτη της γυναίκας. Αναζητούμε βιντεοληπτικό υλικό», είπε.

Δείτε βίντεο:




Το χρονικό της φρίκης

Στο μεταξύ το χρονικό του εντοπισμού της άτυχης ηλικιωμένης περιέγραψε ο 77χρονος ξάδελφός της ο οποίος προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της χωρίς αποτέλεσμα, πήγε από το σπίτθι της και δεν απάντησε όταν χτύπησε την πόρτα και τελικά κάλεσε κλειδαρά και την αστυνομία και μπήκαν στο σπίτι.

«Ήμουν ο μόνος στενός της άνθρωπος που είχε εδώ στο χωριό και μιλούσαμε στο τηλέφωνο πολλές φορές καθημερινά. Τουλάχιστον 5 με 6 φορές μιλούσαμε κάθε μέρα. Την έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Στην αρχή θεώρησα ότι δε θα το άκουγε, μετά θορυβήθηκα. Πέρασα από το σπίτι, χτύπησα, φώναξα, όμως καμία απόκριση από την εξαδέλφη μου. Κατάλαβα ότι κάτι κακό έχει συμβεί.




Την είδα πεσμένη στο δάπεδο με αίματα στα γόνατά της. Είχε πατημασιές με αίματα το σπίτι και μία κυλίδα αίματος στην κρεβατοκάμαρα. Εγώ έπαθα σοκ με το που το είδα αυτό και μετά οι αστυνομικοί μου ζήτησαν να βγω από το σπίτι», αναφέρει στο Newsit.

Άλλος συγγενής αναφέρει πως παλιότερα είχε κάποιες διαμάχες με ένα σύντροφο για περιουσιακά και κληρονομικά θέματα. Μάλιστα, είχε σημειωθεί και κάποιος διαπληκτισμός ο οποίος έχει καταγραφεί από την αστυνομία. Ο ηλικιωμένος φιλοξενείται πλέον σε γηροκομείο.




Δείτε επίσης:

Έγκλημα στα Καμένα Βούρλα: Οι επαφές της 84χρονης στο επίκεντρο των ερευνών – «Τσακωνόταν για κληρονομικά» λένε γείτονες

Φρίκη στα Καμένα Βούρλα: Νεκρή 84χρονη με τραύμα στην πλάτη – Τα στοιχεία που εξετάζουν οι Αρχές

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Θα δούμε όλοι για μια ακόμα φορά πως ο δράστης θα είναι από την πουτ@να την Αλβανία. Γαμώ τα σπίτια σας σκουπίδια.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This