Συγκίνηση στη Θεσσαλονίκη: Γέφυρα ζωής για παιδί με αναπνευστικό πρόβλημα

Μέσα σε δέκα λεπτά βρισκόταν στο νοσοκομείο

Must Read

Γέφυρα ζωής στήθηκε νωρίς σήμερα το πρωί στην δυτική Θεσσαλονίκη, με σκοπό να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ένα παιδάκι, με αναπνευστικά προβλήματα.

Το παιδί έχρηζε ιατρικής βοήθειας κι έπρεπε να φτάσει στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, προτού επιδεινωθεί η υγεία του περισσότερο. Έτσι, οι γονείς του αποφάσισαν να το μεταφέρουν με το αυτοκίνητό τους και να μην περιμένουν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Πράγματι, ξεκίνησαν στις 9:00, από το σπίτι τους, στην οδό Λαγκαδά στο ύψος της Αγίας Βαρβάρας, με προορισμό το νοσηλευτικό ίδρυμα. Μάλιστα, τους συνόδευαν αστυνομικοί, που άνοιγαν τον δρόμο, προκειμένου το όχημα να μην «κολλήσει» στην κίνηση.

Με τον τρόπο αυτό η οικογένεια κατάφερε να φτάσει στο Ιπποκράτειο μέσα σε δέκα λεπτά, ενώ το παιδί ανέλαβαν κατευθείαν γιατροί και νοσηλευτές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This