Σοκ στην Δράμα: Δύο καταγγελίες παλαιότερων περιστατικών ασέλγειας για πνευμονολόγο – «Ποιος θα σε πιστέψει;»

Αποκαλύψεις

Must Read

Στο φως! Η καταγγελία μίας 41χρονης στη Δράμα για ασέλγεια από γιατρό πνευμονολόγο, έχει σοκάρει την τοπική και όχι μόνο κοινότητα! Την ώρα μάλιστα που η ασθενής βρισκόταν στο ιατρείο του…

«Πάγωσα, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, το βίωσα χειρότερα κι από βιασμό. Δε φαντάζεσαι ποτέ ότι ένας γιατρός θα σε εκμεταλλευτεί έτσι» ανέφερε η γυναίκα. Έπειτα, περιέγραψε όσα έγιναν στο ιατρείο τον Ιούνιο του 2022: «Μου είπε να πάρω ένεση κορτιζόνης, του είπα ότι δεν θέλω, κι εκείνος μου είπε μη φοβάσαι, πού να παίρνεις χάπια τώρα, μια ένεση είναι και τελείωσε.

Μου ζήτησε να κατεβάσω το κολάν μου, το κατέβασα λίγο κι ύστερα εκείνος το κατέβασε τελείως. Μετά μου έκανε την ένεση και άρχισε να μου κάνει μαλάξεις μέχρι που σηκώθηκα και του είπα “σταμάτα”».

Η 41χρονη δεν είναι η μόνη που κατηγορεί τον πνευμονολόγο για ασέλγεια, καθώς προέκυψε και δεύτερη καταγγελία. «Εδώ μιλάμε για έναν γιατρό που ο Ιατρικός Σύλλογος δεν έκανε καμία έρευνα, ίσα-ίσα, στάθηκε στο πλευρό του. Βρίσκεται η πρώτη κοπέλα αντιμέτωπη με έναν φόβο και της λέει “είναι ο λόγος μου προς τον λόγο σου, ποιος θα πιστέψει εσένα;“. Έρχεται η δεύτερη, η εντολέας μου, και λέει “όχι, θα υψώσω το ανάστημά μου”. Και οι δύο λένε “δεν διεκδικούμε τίποτα“, το δικαστήριο έμεινε εμβρόντητο που δεν διεκδικούν ούτε χρηματική αποζημίωση. Εμείς αυτό που ζητάμε είναι τα υπόλοιπα κορίτσια που θα πάνε σε έναν τέτοιο άνθρωπο να μην ξανασυμβεί να νιώθουν ασφάλεια», δήλωσε η δικηγόρος της γυναίκας που κατήγγειλε αρχικά τον γιατρό.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This