Άφησαν ελεύθερο τον επίδοξο δολοφόνο του Καλλίτση και αυτός έκανε μπίζνες με ναρκωτικά!

Βγήκε με όρους από τη φυλακή και άρχισε να πουλάει ναρκωτικά!

Must Read

Άφησαν ελεύθερο με όρους έναν επίδοξο δολοφόνο και αυτός με το που βγήκε από τη φυλακή συνέχισε να παρανομεί, κάνοντας μπίζνες με ναρκωτικά!

Πρόκειται για τον 50χρονο άνδρα που το 2016 είχε μπουκάρει στο σπίτι του γνωστού κομμωτή Πάνου Καλλίτση μαζί με έναν Ιρακινό και τον πυροβόλησε στο στήθος όταν ο ίδιος προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του και την τότε σύζυγό του Έλενα Χριστοπούλου.

Ο 50χρονος συνελήφθη τότε λίγους μήνες μετά το περιστατικό και καταδικάστηκε μαζί με άλλα δύο άτομα, ένας εκ των οποίων ήταν ειδικός φρουρός, ο οποίος παρακολουθούσε τον κομμωτή. Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου αφέθηκε ελεύθερος με όρους και μόλις λίγες ημέρες αργότερα, συνελήφθη για εμπόριο ναρκωτικών στην Πάτρα!

Οι αρχές οδηγήθηκαν στον 50χρονο αφού τσάκωσαν έναν 41χρονο άνδρα στο κέντρο της πόλης, οποίος είχε προμηθευτεί μικροποσότητα κοκαΐνης και κάνναβης από τον 50χρονο.

Άνδρες της ασφάλειας εντόπισαν τον 50χρονο έξω από το σπίτι του και μετά από έλεγχο στα διαμερίσματα των δύο ανδρών βρέθηκαν 16,76 γραμμάρια κοκαΐνης, 1 γραμμάριο ροζ κοκαΐνης, τρεις ζυγαριές ακριβείας, 675 ευρώ, ένα πιστόλι των 32mm με σιγαστήρα και ένα γεμιστήρα με επτά φυσίγγια, μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (tazer), μία μάσκα προσώπου από σιλικόνη, ένα fullface κ.α.

Σε βάρος του 50χρονου και του 41χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και πέρασαν το κατώφλι του εισαγγελέα. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This