Στη φυλακή ο γκαλερίστας του Κολωνακίου που προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο στη Γλυφάδα – Έτρεχε με 200 «τύφλα» στο μεθύσι

Must Read

Προφυλακιστέος, μετά τη σημερινή απολογία του στον ανακριτή κρίθηκε ο 39χρονος, ο οποίος προκάλεσε με το πολυτελές αυτοκίνητό του, μάρκας Mercedes, θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος της Γλυφάδας, με θύμα έναν 52χρονο άνδρα, το αυτοκίνητο του οποίου έγινε σμπαράλια από τη σφοδρή σύγκρουση.

Συνοδευόμενος από τον συνήγορο του, ο κατηγορούμενος, γνωστός γκαλερίστας του Κολωνακίου, πέρασε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι το κατώφλι του ανακριτή και, παρά τις εξηγήσεις που έδωσε, δεν έπεισε και αποφασίστηκε η προφυλάκιση του. Όπως προέκυψε από την έρευνα της Τροχαίας, οδηγούσε «τύφλα στο μεθύσι», καθώς στα αλκοτέστ που του έγιναν βρέθηκε στο αίμα του ποσότητα οινοπνεύματος 1,55 γραμμάρια ανά λίτρο, με το επιτρεπόμενο όριο να είναι στα 0,25.

Μάλιστα, περαιτέρω πληροφορίες αναφέρουν πως ο 39χρονος, έχοντας φύγει με τη φίλη του από το Κολωνάκι και οδηγώντας στην παραλιακή, πέρασε «πατημένος» τουλάχιστον δύο κόκκινα φανάρια, με το κοντέρ της Mercedes του να αγγίζει τα 200 χιλιόμετρα/ώρα.

Ο δράστης, ο οποίος τραυματίστηκε από τη σφοδρή σύγκρουση, με αποτέλεσμα να έχει υποβληθεί σε μία πρώτη χειρουργική επέμβαση και να αναμένεται να χειρουργηθεί ξανά, με με μικρή, όμως, πιθανότητα, όπως λένε οι γιατροί, να σώσει το αριστερό του μάτι, θα οδηγηθεί στη φυλακή αύριο, Τετάρτη 16/10.




Το μοιραίο τροχαίο

Όπως προκύπτει από το ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ., το θανατηφόρο τροχαίο με κεντρικό πρόσωπο τον γνωστό γκαλερίστα του Κολωνακίου, σημειώθηκε στις 02:35 τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος της Γλυφάδας, όταν το αυτοκίνητο που που οδηγούσε ο 52χρονος γιατρός από την Καρδίτσα, «κινούμενο επί της λεωφόρου Ποσειδώνος με κατεύθυνση από Πειραιά προς Βούλα, φθάνοντας στο ύψος ο.α 86 συγκρούστηκε με το ομόρροπα κινούμενο όχημα που οδηγούσε ο γκαλερίστας».

«Κατόπιν της σύγκρουσης», συνεχίζει το σημείωμα, «το όχημα του 52χρονου εξετράπη δεξιά της πορείας του και προσέκρουσε αρχικά σε δέντρο και εν συνεχεία σε άλλο σταθμευμένο όχημα, ενώ το όχημα του γκαλερίστα εξετράπη αριστερά της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού. Αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 52χρονου οδηγού, ο οποίος διεκομίσθηκε με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Νοσοκομείο “Ασκληπιείο Βούλας”, ο ελαφρύς τραυματισμός του γκαλερίστα, καθώς και της 33χρονης επιβάτιδας οι οποίοι διεκομίσθησαν με σταθμούς του Ε.Κ.Α.Β. στο Γ.Κ.Ν. “ΝΙΚΑΙΑΣ”».

«Προανάκριση ενεργείται από το Α’ Τμήμα Τροχαίας Ν/Α Αττικής. Για τον θανόντα παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ από τον γκαλερίστα, ελήφθησαν ποσότητες αίματος και ούρων προς ανίχνευση τυχόν αλκοόλης και τοξικών ουσιών. Επίσης, ο 39χρονος οδηγός συνελήφθη κατά παράβαση των άρθρων 28 και 302 Π.Κ. Τέλος, δεν εξακριβώθηκε η χρήση ζώνης ασφαλείας από τους ανωτέρω εμπλεκόμενους οδηγούς», καταλήγει το σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This