Άγρια συμπλοκή στα Σεπόλια – Στα χέρια ανήλικοι μετανάστες με κατοίκους της περιοχής

Άτομα με σιδηρολοστούς και καδρόνια στα χέρια ενώ «εκτοξεύθηκαν» καρέκλες

Must Read

Ένα σοβαρό περιστατικό κατήγγειλαν κάτοικοι στα Σεπόλια. Πρόκειται για συμπλοκή με ξυλοδαρμούς, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, που ξεκίνησε από δομή μεταναστών. Δύο ανήλικοι της δομής επί της οδού Αμβρακίας άρχισαν να μαλώνουν στο μπαλκόνι και στην συνέχεια στην πυλωτή της πολυκατοικίας.

Στο βίντεο ντοκουμέντο διακρίνονται άτομα με σιδηρολοστούς και καδρόνια στα χέρια ενώ «εκτοξεύθηκαν» καρέκλες, σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών.

Μια νεαρή γυναίκα δήλωσε: «Πήγαινα σπίτι μου και ήρθαν κάτι παιδιά κοντά μου. Με ακούμπησαν και ευτυχώς πρόλαβα να μπω μέσα στο σπίτι. Μόνον ένας Θεός ξέρει τι θα μπορούσε να έχει συμβεί».

Την προσεχή Κυριακή οι κάτοικοι των Σεπολίων προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με στόχο να μεταφερθεί η δομή των παράνομων μεταναστών σε άλλο σημείο.

Δείτε το βίντεο




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Να τους στείλετε πίσω στον Άσαντ,τους Ταλιμπάν και στον Νετανιάχου,θα τους περιποιηθούν δεόντως τους ” επενδυτές”..
    Στάικος Π.

  2. που χρυσοπληρωνουμε για να προστατευει τους ελληνες πολιτες. Δυο παιδια μαλωσανε και δεν μπορει οι κατοικοι να χειροδικουν εναντιον των παιδιων οταν φευγει η αστυνομια. Επειδη υπαρχει θεια δικη σου ευχομαι μωρη καργιολα τα δυο παιδια και τα υπολοιπα παιδια που εχουν καταστρεψει ολη τη γειτονια να γαμησουνε εσενα τα παιδια σου και ολο σου το σοι. Για να καταλαβεις τοτε κι εσυ πως ειναι να βιωνεις αυτη την συνυπαρξη με το καθε κακομοιρο παιδι.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This