Παραιτήθηκαν οι αντιδήμαρχοι Σερρών που πιάστηκαν στα χέρια – Η ανακοίνωση της Δημάρχου

«Μαθαίνουμε, διορθώνουμε, προχωράμε»

Must Read

Σάλο έχει προκαλέσει στις Σέρρες ο καυγάς ανάμεσα σε αντιδημάρχους, που πιάστηκαν στα χέρια, κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου με αφορμή τη διαχείριση των μηχανημάτων έργων.

Σήμερα το πρωί, οι δύο αντιδήμαρχοι Αγροτικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Δημήτρης Μιχτσόγλου, και Διαχείρισης Καθημερινότητας και Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Καδής, υπέβαλαν την παραίτησή τους στη δήμαρχο Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα.

«Το χθεσινό απαράδεκτο περιστατικό δημόσιας αντιδικίας μεταξύ δύο αντιδημάρχων δεν εκπροσωπεί σε καμία περίπτωση το ήθος και την αξιακή στάση της σημερινής δημοτικής αρχής. Δεν εκπροσωπεί ούτε τον χαρακτήρα και το ήθος των δύο εμπλεκομένων, αλλά και τη διαχρονική τους πορεία στα κοινά και την καθημερινή προσφορά τους στο έργο του Δήμου Σερρών, η οποία κατά κοινή ομολογία είναι πολύ θετική», αναφέρει η Δήμαρχος στην ανακοίνωσή της, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να επιτρέψει να υπάρχουν στο μέλλον ανάλογα περιστατικά:

«Ζητώ μια ειλικρινή συγγνώμη από τις Σερραίες και τους Σερραίους για το απαράδεκτο αυτό περιστατικό. Κανείς δεν δικαιούται να αμαυρώνει την εικόνα του Δήμου και να θολώνει το έργο που με τόσο κόπο και σκληρό αγώνα επιτελεί η Δημοτική Αρχή. Μαθαίνουμε, διορθώνουμε, προχωράμε. Και δεν σταματάμε ποτέ να δουλεύουμε για το καλό του τόπου και μόνο».

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν όταν τέθηκε, εκτός ημερήσιας διάταξης, από τη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών, το Τμήμα Προμηθειών, το θέμα της συγκρότησης επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής προμήθειας- μίσθωσης μηχανημάτων έργου έτους 2024.

Ο αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης Δημήτρης Μιχτσόγλου και ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Γιώργος Καδής, μετά από λεκτική αντιπαράθεση που είχαν για το συγκεκριμένο θέμα, αλληλοκατηγορήθηκαν για πελατειακές σχέσεις με ψηφοφόρους και εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων, με την ένταση να φουντώνει, ενώ αμέσως μετά από λίγο αντάλλαξαν σπρωξιές μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.

Δείτε επίσης: Σέρρες: Αντιδήμαρχοι τσακώθηκαν και πιάστηκαν στα χέρια στο δημοτικό συμβούλιο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This