Η Κεντρική Μακεδονία πόλος έλξης χιλιάδων Ιταλών τουριστών

Must Read

Η Κεντρική Μακεδονία αποτελεί δημοφιλή προορισμό για τους Ιταλούς, οι οποίοι την επιλέγουν για την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και παράδοσή της, για την ιδιαίτερη γαστρονομία και το μοναδικό φυσικό περιβάλλον της.

Το ενδιαφέρον του ιταλικού κοινού και των επαγγελματιών για το σύνολο των προϊόντων και των εμπειριών που προσφέρονται στην περιοχή διαπιστώθηκε, σύμφωνα με την Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Βίκυ Χατζηβασιλείου, κατά τη συμμετοχή της Περιφέρειας, σε συνεργασία με τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής, στη διεθνή έκθεση τουρισμού TTG Travel Experience, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ρίμινι της Ιταλίας.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Περιφέρειας, η εν λόγω έκθεση είναι η πιο σημαντική B2B έκθεση της Ιταλίας για την προώθηση του παγκόσμιου τουρισμού στη χώρα, συγκεντρώνοντας επαγγελματίες και επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας και του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής πραγματοποίησαν συναντήσεις με μεγάλα τουριστικά γραφεία και ενημέρωσαν τους επισκέπτες για τους τουριστικούς προορισμούς της Κεντρικής Μακεδονίας.

Μεταξύ άλλων πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον διευθυντή του Touring club με θέμα την έκδοση του ανανεωμένου οδηγού Touring Club για την Ελλάδα, με ειδική αναφορά και εκτεταμένο ρεπορτάζ για τη Χαλκιδική και άλλες περιοχές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Μάλιστα ο οδηγός αξιολογεί προορισμούς της Κεντρικής Μακεδονίας με το ποιοτικό κριτήριο 4 αστεριών.

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This