Εκτός Κορυδαλλού με 6ήμερη άδεια ο τρομοκράτης Αλέξανδρος Γιωτόπουλος

Εκτίει ποινή 17 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη

Must Read

Ο καταδικασμένος τρομοκράτης και αρχηγός της 17 Νοέμβρη, Αλεξανδρος Γιωτόπουλος, έλαβε 6ήμερη άδεια για να βγει από τις φυλακές Κορυδαλλού. Ο «Λάμπρος» της οργάνωσης παίρνει για δεύτερη φορά άδεια, η πρώτη ήταν το 2022 όταν είχε επιστρέψει στο σπίτι του για 2 ημέρες, 20 χρόνια μετά την καταδίκη του.

Υπενθυμίζεται ότι εκτίει ποινή 17 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για ηθική αυτουργία σε 17 δολοφονίες, εκρήξεις, ληστείες και για την συμμετοχή του στην 17Ν.

Τις 6 ημέρες που θα βρίσκεται εκτός φυλακής ο Γιωτόπουλος θα πρέπει να παρουσιάζεται καθημερινά στο ΑΤ της περιοχής όπου θα διαμένει.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ο μπλε Σύριζα, χειρότερος από τον πορτοκαλί Σύριζα. Αριστερή ψυχούλα ο Μητσοτάκης, και σπουδαίος δημοκράτης, ο πολιτικός κρατούμενος Κασιδιάρης, για χάρη του οποίου τροποποίησαν τρεις φορές το Σύνταγμα ώστε να τον κρατούν φυλακισμένο, πότε θα ελευθερωθεί;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This