Παγκράτι: Βίντεο-ντοκουμέντο από την απόπειρα δολοφονίας του επιχειρηματία – Με βαρύ ποινικό μητρώο ο δράστης

«Με έπαιρνε τηλέφωνο, μου έλεγε "θα σε σφάξω, θα σε σκοτώσω"» ανέφερε, μεταξύ άλλων, το θύμα της βίαιης επίθεσης

Must Read

Στο «φως» της δημοσιότητας ήρθε βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας στο Παγκράτι, στο οποίο εμφανίζεται ο δράστης της απόπειρας δολοφονίας του πρώην εργοδότη του, την ώρα που τού επιτίθεται με ένα κουζινομάχαιρο.

Το θύμα της επίθεσης, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης γκαράζ στην οδό Κόνωνος στο Παγκράτι, περιέγραψε στην εκπομπή «Live News» τα όσα εφιαλτικά έζησε. «Με έπαιρνε τηλέφωνο, μου έλεγε “θα σε σφάξω, θα σε σκοτώσω”. Τα έβαλε με ένα παλικάρι που είχα στη δουλειά. Είχε μπει μέσα, είχε σπάσει την ταμειακή. Κράταγε ένα κράνος στο χέρι του, μου το πέταξε το κεφάλι και μου όρμηξε με μαχαίρι. Την έφαγα στο χέρι, γιατί το έβαλα μπροστά να προστατευτώ», είπε ο πρώην εργοδότης του μαχαιροβγάλτη.

Όπως φαίνεται στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσίασε η εκπομπή, ο δράστης κινείται απειλητικά προς το σημείο όπου βρίσκεται ο ιδιοκτήτης του γκαράζ και αφού αρχικά του πετά το κράνος στο κεφάλι, ύστερα βγάζει ένα κουζινομάχαιρο και τον μαχαιρώνει στο μπράτσο. Ένας άλλος νεαρός, που βρίσκεται εκεί, προσπαθεί να συγκρατήσει τον δράστη, ο οποίος γυρίζει και επιτίθεται και σε εκείνον. Κι όλα αυτά, λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ, στο κέντρο του Παγκρατίου, κι ενώ κόσμος περνάει διαρκώς έξω από το πάρκινγκ.

Ο δράστης τελικά πετά το μαχαίρι, ανεβαίνει ξανά στη μηχανή του και «εξαφανίζεται» από τον τόπο του εγκλήματος. Όμως η ιστορία δεν τελείωσε εκεί…




Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο πάρκινγκ και ο τραυματίας ιδιοκτήτης οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες στο τραύμα στο μπράτσο του. Ύστερα όμως, έκανε το «λάθος» να επιστρέψει στην επιχείρησή του. «Πήγα στο νοσοκομείο, μου έραψαν το τραύμα και όταν γύρισα πίσω συνέχισαν τα τηλεφωνήματα. Πήρα τηλέφωνο το 100, ήρθαν και μου είπαν να με πάρουν στο τμήμα για προστασία. (Ο δράστης) ξαναγύρισε πίσω με ένα μαχαίρι. Έψαχνε να με βρει εδώ και άρχισε να σκάει τα λάστιχα των αυτοκινήτων…», ανέφερε στην εκπομπή.

Στις 4 και μισή το πρωί ο δράστης έσκισε με μανία ελαστικά από τουλάχιστον 11 αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα κοντά στο γκαράζ, προτού πέσει, τελικά, στα χέρια των αστυνομικών που κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν. «Τον είχα στην επιχείρησή μου και προσπαθούσα να τον βοηθήσω. Του ζήτησα, επειδή η συμπεριφορά του ήταν τέτοια, να μην έρχεται εδώ. Ήταν άσχημο για μένα, δεν το ήθελα. Δεν μου είπε κάτι και ξαφνικά έμαθα ότι κατέβηκε κάτω και απείλησε τον άνθρωπο που δούλευε», κατέληξε ο ιδιοκτήτης του γκαράζ.

Όπως αποκάλυψε το «Live News», ο 57χρονος άνδρας είχε καταδικαστεί το 2005 για τη δολοφονία της αδερφής της πεθεράς του στο Χαϊδάρι, χτυπώντας τη με ξύλο.  Καταδικάστηκε σε ισόβια και έμεινε στη φυλακή για 17 χρόνια. Ωστόσο, πριν από περίπου 2,5 χρόνια αποφυλακίστηκε, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στη φυλακή για άλλο αδίκημα.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This