Λάρισα: Τον πάτησε με το Ι.Χ. γιατί ήταν με την πρώην του!

Ο 62χρονος, που παρασύρθηκε τη Δευτέρα από το όχημα ενός 26χρονου, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ

Must Read

Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται ένας 62χρονος, που παρασύρθηκε τη Δευτέρα από το όχημα ενός νεαρού, στην Αμυγδαλέα, μπροστά στα μάτια των εμβρόντητων κατοίκων του χωριού. Ο 26χρονος οδηγός ισχυρίστηκε πως είχε πρόθεση να προκαλέσει τον θανάσιμο τραυματισμό του άνδρα, για λόγους ερωτικής αντιζηλίας.




 

Ο 62χρονος υποβλήθηκε ήδη σε χειρουργείο στο κεφάλι, καθώς φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ έχει σπασμένα πλευρά και γοφούς. «Η κατάστασή του παραμένει σταθερή μετά το χειρουργείο, ωστόσο είναι ακόμη διασωληνωμένος και δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο» ανέφερε η Γεωργία Παπαδάμου, παθολόγος – επειγοντολόγος και διευθύντρια ΤΕΠ του νοσοκομείου.

Την ίδια ώρα, ο 26χρονος οδηγός συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κιλελέρ για απόπειρα ανθρωποκτονίας, υποστηρίζοντας πως παρέσυρε επίτηδες τον 62χρονο. Συγκεκριμένα, είπε πως προχώρησε στην παραπάνω πράξη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας, καθώς η πρώην σύντροφός του είχε συνάψει σχέση με τον παθόντα.

«Είχε γυρισμένη την πλάτη και δεν έβλεπε το αυτοκίνητο που πήγαινε πάνω του. Είχε ανάψει φωτιά έξω από το σπίτι του, στο πεζοδρόμιο, για να ψήσει, και πέρασε ο 26χρονος, τον πήρε σβάρνα με το αυτοκίνητο και τον τίναξε πολύ μακριά. Σταμάτησε όταν το αυτοκίνητο του δράστη έπεσε πάνω στο αμάξι του θύματος, που ήταν παρκαρισμένο. Αφού τον έσυρε με το αμάξι ξαναέκανε πίσω και τον ξαναχτύπησε» περιέγραψε, σε κατάσταση σοκ, κάτοικος που βρισκόταν μπροστά στο συμβάν και συνέχισε: «Όταν το θύμα ήταν αναίσθητο, κατέβηκε ο 26χρονος και τον κλοτσούσε με μανία, μέχρι που αποφάσισε να φύγει. Τον άφησε αβοήθητο μέσα στα αίματα. […] Τον έχει σακατέψει».

Πηγή: Εφημερίδα Δημοκρατία

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This