Φρίκη στην Θεσσαλονίκη: 68χρονος παππούς ασελγούσε στην 4χρονη εγγονή του!

Εκμεταλλευόταν την απουσία των γονιών της!

Must Read

Μονάχα φρίκη και οργή προκαλεί το νέο περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης που έρχεται από την Θεσσαλονίκη και αφορά έναν 68χρονου παππού και την 4χρονη εγγονή του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παππούς τουλάχιστον από τον περασμένο Φεβρουάριο μέχρι τον Ιούνιο προχωρούσε στις πράξεις σε βάρος της μικρούλας την οποία πρόσεχε καθώς έλειπαν οι γονείς της! Μάλιστα, περιστατικά κακοποίησης έγιναν και μέσα στο σπίτι του άνδρα ο οποίος έβγαζε τα ρούχα του παιδιού για να ικανοποιήσει τις διεστραμμένες ορέξεις του!

Στην αστυνομία πήγαν οι γονείς της 4χρονης για να κάνουν την σχετική καταγγελία. Το κοριτσάκι εξετάστηκε και από ειδικό ψυχολόγο. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη που αφορά τα αδικήματα των γενετήσιων πράξεων με ανήλικους ή ενώπιον τους, κατάχρηση ανηλίκων και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών κατ’ εξακολούθηση.

Από την έρευνα στο σπίτι του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικός υπολογιστής και τηλέφωνο.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Χριστιανός ορθόδοξος! Έτσι δεν λένε και για τους λάθρο, όταν βιάζουν. Ό,τι φταίνε που είναι μουσουλμάνοι. Φάτε στη μάπα τώρα τον Χ.Ο. με το ίδιο σκεπτικό.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This