23χρονος κατήγγειλε οδηγό λεωφορείου που τον πέταξε έξω γιατί είχε μαζί την γάτα του

Πώς περιέγραψε σε βίντεο στο TikTok όσα συνέβησαν

Must Read

Σε καταγγελία σε βάρος οδηγού αστικού λεωφορείου προχώρησε ένας 23χρονος καθώς όπως ισχυρίστηκε τον πέταξε έξω από το όχημα γιατί είχε μαζί την γάτα του!




Ο νεαρός Δημήτρης Κουτσούκης περιέγραψε όσα συνέβησαν σε βίντεο που «ανέβασε»  στο TikTok.

Συγκεκριμένα είπε:

«Έχω τσαντιστεί τόσο πολύ, με πέταξε έξω ο οδηγός λεωφορείου του Γ12 στο Ίλιον, βρίζοντάς με χωρίς να έχω καταλάβει τι έχει γίνει. Ήρθε πάνω από το κεφάλι μου, να με βρίζει, να με ειρωνεύεται, μου έλεγε “τι είμαι εγώ ταχυδρόμος;”, “τι είναι αυτό που κουβαλάς;”, γιατί είχα το γατί στην ειδική τσάντα μεταφοράς και να μου λέει αυτό το πράγμα, δεν μπορώ να διανοηθώ αυτό που έχει γίνει.

Μου φώναζε μπροστά σε ένα σωρό άτομα και εγώ τον κοιτούσα χωρίς να έχω καταλάβει και να λέω “τι έκανα;”. Δεν είχα καταλάβει καν ότι ήταν ο οδηγός του λεωφορείου, ήταν ένας από πάνω μου και έλεγα “τι έγινε;”.




Ντροπή στον ΟΑΣΑ, που έχω το γατί εδώ μέσα, καθώς η νομοθεσία λέει σε κλουβάκι ή τσαντάκι. Και μου λέει εάν ξέρω τη νομοθεσία. Εγώ την ξέρω, εσύ την ξέρεις, γελοίε;

Να είσαι σίγουρος πως γι’ αυτό που κάνεις δεν θα γλιτώσεις, θα σε πάω τέρμα».

Δείτε το βίντεο:

@dimitris_koutsoukisΟΑΣΑ ΕΙΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΣΕΛ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ♬ πρωτότυπος ήχος – Δημήτρης Κουτσούκης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Να απολυθεί αυτός ο τραμπούκος οδηγός. Ζώο είναι και μάλιστα χειρότερος. Στην γάτα το έπαιξε τσαμπουκάς. Στους αλλοδαπούς λαθρεπιβάτες, κο κο κο κο κο κο. Λινάτσα χαρτογιακά του Δημοσίου. Ο κάθε βλάχος έγινε οδηγός στα λεωφορεία.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This