«Κυνηγοί» παιδόφιλων πλάκωσαν στο ξύλο 42χρονο αστυνομικό από την Κρήτη που ήθελε να συνευρεθεί με 15χρονη

Must Read

Μια ομάδα «εκδικητών εκτός νόμου» φαίνεται να δρα εδώ και λίγο καιρό στην Αθήνα, οι οποίοι έχουν ως στόχο να εντοπίζουν διαδικτυακά και να στήνουν παγίδες σε παιδόφιλους, με σκοπό να τους βρίσκουν και να τους κάνουν «τόπι» στο ξύλο!

Πρόκειται για μια μια ομάδα κυρίως νεαρών ατόμων, αλλά και ανηλίκων, οι οποίοι αυτοαποκαλούνται «κυνηγοί παιδόφιλων». Δημιουργούν ψεύτικα προφίλ ανήλικων κοριτσιών στο Διαδίκτυο, μέσω των οποίων «ψαρεύουν» άνδρες που επιθυμούν να κλείσουν ερωτικά ραντεβού μαζί τους. Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, το πιο πρόσφατο θύμα της ομάδας, την ύπαρξη της οποίας γνωρίζει η ΕΛ.ΑΣ., ήταν ένας 42χρονος… αστυνομικός.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι νεαροί παγίδευσαν τον αρχιφύλακα από την Κρήτη μέσω ενός ψεύτικου προφίλ υποτιθέμενης ανήλικης. Και όταν εμφανίστηκε στο ραντεβού «μαζί της», του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον χτυπούν και να τον βρίζουν. Μάλιστα, δεν σταμάτησαν εκεί, παρά διέρρευσαν μια φωτογραφία του στο Διαδίκτυο, καθώς και απόσπασμα από τις συνομιλίες του με τη «ανήλικη».

«Τα παιδιά ξεκινάνε από 15, 16 και φθάνουν μέχρι 20. Φτιάχνουν στο Instagram και στο Facebook προφίλ, υποδύονται μια 15χρονη κοπέλα με ψεύτικες φωτογραφίες από μια εφαρμογή που δε θέλω να πω και κανονίζουν ραντεβού σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Είναι πάντα νύχτα», αναφέρει στο κανάλι πρώην μέλος της κλειστής αυτής ομάδας. Η συγκεκριμένη ομάδα είναι ενεργή εδώ και περίπου 7 με 8 μήνες, ενώ έχουν ανέβει τουλάχιστον τέσσερα βίντεο με ανάλογες «δράσεις» -όπως τις αποκαλούν- που έχουν κάνει.

Με βάση το ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση του φερόμενου παιδόφιλου συνάδελφού τους, έχουν στην κατοχή τους και το συγκεκριμένο βίντεο και αναζητούν τα άτομα της ομάδας, για να τους πάρουν κατάθεση.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This