Κτήνη σκότωσαν σκύλο κρεμώντας τον από γέφυρα στη Νάξο – Έκκληση να βρεθεί ο δράστης

Must Read

Δεν χωράει ο νους την ανθρώπινη κτηνωδία που έλαβε χώρα στο χωριό Σίφωνες της Νάξου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα naxospress.gr, κάτοικος του νησιού εντόπισε τυχαία ένα νεαρό σκυλί νεκρό, κρεμασμένο σε μικρή γέφυρα από το λουρί του. Ο κάτοικος ειδοποίησε την αστυνομία και τον Σύλλογο «Προστασία Άγριας Ζωής Νάξου».

Οι αρμόδιες αρχές του νησιού δηλώνουν αποφασισμένες να βρουν τον δράστη και προειδοποιούν ότι αυτό δεν θα είναι δύσκολο όταν ένα ολόκληρο χωριό, σύσσωμο καταδικάζει αυτή την πράξη, που μόνο σε αρρωστημένο και σοβαρά διαταραγμένο άτομο αποδίδεται.

Τον απαγχονισμό του σκύλου καταδίκασε και ο πρόεδρος της κοινότητας Αντώνης Λεγάκης: «Το χωριό μας, σύσσωμο, καταδικάζει αυτή την αποτρόπαια πράξη, η οποία δημιουργεί αποστροφή και αγανάκτηση και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συνδεθεί με τους κατοίκους και την κουλτούρα του χωριού μας. Το ατυχές αυτό συμβάν έλαβε χώρα σε απομακρυσμένη περιοχή κοντά στον οικισμό Σίφωνες. Παρακαλούμε όποιος είδε ή άκουσε κάτι σχετικό με το συμβάν να απευθυνθεί στις αρχές ώστε να συλληφθεί ο υπαίτιος/οι και να τιμωρηθεί παραδειγματικά.»

Εάν γνωρίζετε κάτι βοηθήστε να εντοπιστεί και να τιμωρηθεί ο δράστης, οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να είναι χρήσιμη για να δοθεί ένα τέλος στα μαρτυρικά βασανιστήρια αθώων ψυχών!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This