Μακεδονία: Εορτάστηκε η Ημέρα της Αστυνομίας και ο προστάτης της, Άγιος Αρτέμιος

Στις έδρες των διευθύνσεων Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής

Must Read

Τιμή και λαμπρότητα. Με επίσημες δοξολογίες και με ανάγνωση της ημερήσιας διαταγής του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγου Δημητρίου Μάλλιου, εορτάστηκε το πρωί η «Ημέρα της Αστυνομίας» και του προστάτη της Αγίου Αρτεμίου, στις έδρες των διευθύνσεων αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής.

Στο πλαίσιο των εορτασμών και με πρωτοβουλία του αρχηγείου της Αστυνομίας, πραγματοποιήθηκε, από τις 16 Οκτωβρίου μέχρι σήμερα, πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού της ΕΛΑΣ, για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Σώματος, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Η «Ημέρα της Αστυνομίας», θεσπίστηκε από την Πολιτεία «για να τιμήσει το έργο και την προσφορά της Ελασ στην κοινωνία, που φέτος συμπληρώνονται 40 χρόνια από την κατάργηση της Ελληνικής Χωροφυλακής και της Αστυνομίας Πόλεων, που έθεσε τα θεμέλια για την σύγχρονη λειτουργία του Σώματος, ενισχύοντας την ασφάλεια και την προστασία των πολιτών», όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This