Εξοργισμένη με τον Άδωνι Γεωργιάδη οικογένεια 28χρονου που «έφυγε» μετά από τροχαίο – Δεν έχει ΜΕΘ η Αιτωλοακαρνανία και μεταφέρθηκε στην Καλαμάτα!

«Για ποιο σύστημα υγείας μιλάμε;» λέει αγανακτισμένος ο θείος του

Must Read

Εξοργισμένη είναι η οικογένεια ενός 28χρονου που έχασε την ζωή του την περασμένη Δευτέρα σε τροχαίο στο Αγρίνιο.

Ο θείος του άτυχου νεαρού μίλησε σήμερα στο OPEΝ τονίζοντας πως μπορεί να υπήρχε μια πιθανότητα να γλιτώσει αν διακομιζόταν άμεσα σε ΜΕΘ στην Αιτωλοακαρνανία. Όπως αναφέρει όμως δεν υπάρχει τέτοιο τμήμα στο νομό και χρειάστηκε να πάει στην Καλαμάτα που είναι περισσότερες από τρεις ώρες μακριά από το σημείο του δυστυχήματος!

«Ένα πολυτραυματία που απαγορεύεται να μετακινηθεί τον έστειλα 3,5 ώρες στην Καλαμάτα. Μπορεί να μην γλίτωνε, αλλά έστω και ένα στο εκατομμύριο να υπήρχε μια πιθανότητα να γλιτώσει με αυτό ήταν τελειωμένος. Ο μεγαλύτερος νομός της Ελλάδας, η Αιτωλοακαρνανία δεν έχει ΜΕΘ, ούτε στην Πάτρα, ούτε στα Γιάννενα, ούτε πουθενά δεν υπήρχε» ανέφερε ο θείος του.

Ο θείος του 28χρονου εκφράζει την αγανάκτησή του για τις κούφιες δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος μιλά για αναβάθμιση του κλάδου της υγείας.

«Είναι μεγάλος μεγαλύτερος ο πόνος μας όταν βγαίνει ο υπουργός Υγείας και λέει αναβαθμίστηκε το σύστημα υγείας. Για ποιο σύστημα υγείας μιλάει; Έχουν τα μούτρα και βγαίνουν και λένε ότι τα κάνουν τέλεια. Άμα υπήρχε αίσθηση ευθύνης και οι 300 πρέπει να παραιτηθούν, έχουν καταντήσει την Ελλάδα τριτοκοσμική χώρα» είπε.

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη στις 9 το βράδυ της περασμένης Δευτέρας όταν η μηχανή που οδηγούσε ο 28χρονος συγκρούστηκε σφοδρά με ΙΧ στον κόμβο Σταδίου. Ο νεαρός μεταφέρθηκε με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αρχικά στο νοσοκομείο Αγρινίου και στη συνέχεια στην ΜΕΘ στο νοσοκομείο Καλαμάτας. Τελικά έφυγε από την ζωή την περασμένη Παρασκευή. Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη για κακούργημα αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:




Δείτε επίσης:

84χρονος σκότωσε γιατρό του νοσοκομείου Λαμίας και πατέρα τεσσάρων παιδιών με το αγροτικό του

Το ΕΣΥ ψυχορραγεί κι ο Άδωνις ασχολείται με τα…κυβερνητικά κτήρια της Αιγύπτου!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Για αυτό δεν φταίει ο Άδωνις, αλλά οι προηγούμενοι που άφησαν εκθετη την Αιτωλοακαρνανία. Θέλει χρόνο και πολύ χρήμα για να στηθεί ΜΕΘ.

    .

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This