Κρήτη: Σοκαριστικό βίντεο με μηχανή να παρασύρει 26χρονο δάσκαλο που συνόδευε παιδιά δημοτικού!

Ευτυχώς δεν συνέβη τίποτα στα παιδιά...

Must Read

Σοκαριστικές στιγμές έζησαν παιδιά της τρίτης δημοτικού την περασμένη Πέμπτη στο Τυμπάκι στην Κρήτη όταν ο δάσκαλος που τους συνόδευσε έπεσε θύμα παράσυρσης στο δρόμο μπροστά στα μάτια τους!

Το βίντεο από το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας.

Όπως φαίνεται μια μηχανή κάνει προσπέραση σε κλούβα. Ο οδηγός του δικύκλου δεν έχει καλή ορατότητα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στον 26χρονο δάσκαλο που συνοδεύει τα παιδιά στην άκρη του δρόμου στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής!

Ο νεαρός πέφτει στο δρόμο και τραυματίζεται. Ο οδηγός της μηχανής πέφτει και εκείνος και γλιτώνει στο παραπέντε από το να βρεθεί κάτω από τις ρόδες ενός ΙΧ. Ο δάσκαλος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχειαί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Όπως διαπιστώθηκε δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά. Μέχρι στιγμής δεν έχει κινηθεί νομικά εναντίον του οδηγού της μηχανής.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης:

Συναγερμός στα Χανιά: Αυτοκίνητο παρέσυρε ανήλικα αγόρια – Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

    • Η δεν έχεις παιδιά και δεν ξέρεις πως κινούνται και λειτουργούν σπασμωδικά (ειδικά όταν είναι μπουλούκια) ή είσαι αυτός ο τυπάς με την μοτοσυκλέτα που, ενώ ήξερε, έβλεπε ότι κινούνταν ανάμεσα σε ΙΧ και πεζοδρόμιο (δηλαδή σε χώρο πλάτους περί τα 50 εκατοστά) πήγε και έκανε ΣΦΗΝΑ ως άλλος ένας “μάγκας ελληναράς”.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This