Κάρπαθος: Χειροπέδες σε έξι διακινητές που μετέφεραν 86 μετανάστες – Εκατοντάδες πρόσφυγες έχουν κατακλύσει το κέντρο της Ρόδου!

Must Read

Με αμείωτη ένταση συνεχίζουν στα νησιά του Αιγαίου να δρουν οι διακινητές μεταναστών. Το λιμενικό προχώρησε στην σύλληψη έξι ατόμων στον θαλάσσιο χώρο της Ρόδου ενώ παράλληλα οργάνωσαν επιχείρηση εντοπίζοντας 86 μετανάστες στην περιοχή Διαφάνι της Καρπάθου τους οποίους είχαν αποβιβάσει.

Δείτε βίντεο:




Σύμφωνα με την ενημέρωση του λιμενικού, στην θαλάσσια περιοχή της Ρόδου εντοπίστηκε από περιπολικό και ναυαγοσωστικό σκάφος ύποπτο ιστιοφόρο με δύο Τούρκους που είχαν στην κατοχή τους 5 πλαστά διαβατήρια. Στη συνέχεια εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε και δεύτερο ιστιοφόρο με τέσσερις επιβαίνοντες, δύο υπηκόους Λευκορωσίας, έναν υπήκοο Ιράν και ένα υπήκοο Τουρκίας-Γεωργίας.

Τα έξι άτομα συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο και έξοδοςαπό τη χώρα, για έκθεση ζωής σε κίνδυνο, για εγκληματική οργάνωση. Παράλληλα διενεργούνται έρευνες για την συμμετοχή τους και σε αλλες υποθέσεις.

Δείτε φωτογραφίες του σκάφους:

Την ίδια στιγμή μια πρωτοφανής κατάσταση έχει δημιουργηθεί στο κέντρο της Ρόδου καθώς εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες έχουν φτιάξει πρόχειρους καταυλισμούς περιμένοντας να γίνει η καταγραφή τους!




Δείτε επίσης:

Ρόδος: Χειροπέδες σε 4 διακινητές μετά από καταδίωξη φουσκωτού που αποβίβασε παράνομους μετανάστες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Νόμος για ισόβια καταδίκη και να φροντίσουν οι πρέσβεις μας στις χώρες τους να μαθευτεί, ώστε να σφίξουν οι κ….. και να μην τους ξαναφέρυν προς τα εδώ.

  2. ΙΣΟΒΙΑ καταδίκη πραγματική για τους ΛΑΘΡΟΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ Μ@ΓΓΟΛΟΥΣ, μόνο έτσι θα σταματήσει αυτή η ροή μεταναυστών. ΑΧΡΗΣΤΟΙ πάρτε σκληρά μέτρα για τους ΛΑΘΡΟΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This