Σοκάρει η καταγγελία εθελοντή πυροσβέστη: «Οδηγός λεωφορείου μού είπε να κατέβω επειδή φορούσα αρβύλες»

Τι δήλωσε ο νεαρός για την συμπεριφορά που δέχτηκε από τον εργαζόμενο

Must Read

Μόλις λίγες ημέρες μετά την καταγγελία 23χρονου άνδρα, που αναγκάστηκε να αποβιβαστεί από λεωφορείο στο Ίλιον, μετά τις φωνές του οδηγού, ένα νέο περιστατικό έρχεται στο «φως» με φόντο την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά των εργαζομένων, αυτή τη φορά, στην Κηφισιά.

Όπως έγινε γνωστό, ένας εθελοντής πυροσβέστης δέχτηκε την οργή του οδηγού λεωφορείου, το πρωί του Σαββάτου, επειδή φορούσε…άρβυλα! Ο νεαρός επιβιβάστηκε στο λεωφορείο, φορώντας τη στολή του πυροσβέστη, με σκοπό να φτάσει στην Υπηρεσία του, όμως ξαφνικά βρέθηκε… στο περιθώριο.

Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε, ο εθελοντής περίμενε στη στάση που βρίσκεται μπροστά από την πλατεία της Κηφισιάς. Όταν μπήκε στο λεωφορείο, χτύπησε την κάρτα του, εντούτοις, όταν πήγε να καθίσει στη θέση του, ο οδηγός του οχήματος του είπε να κατέβει καθώς οι αρβύλες του θα….χαλάσουν το πάτωμα του λεωφορείου. Μάλιστα ήταν ένα από τα καινούργια λεωφορεία που κυκλοφορούν.

«Μου είπε ”Που πας; Σε παρακαλώ κατέβα κάτω γιατί θα κάνουν οι αρβύλες ζημιά στο πάτωμα”», κατήγγειλε ο νεαρός, σε τηλεοπτική εκπομπή.

Δείτε επίσης: 23χρονος κατήγγειλε οδηγό λεωφορείου που τον πέταξε έξω γιατί είχε μαζί την γάτα του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ποιός δίνει αυτό το δικαίωμα στον κάθε Μ@Λ@ΚΑ να το παίζει ΣΕΡΙΦΗΣ στα Μ.Μ.Μ. Ο κάθε Κ@ΠΡΙΤΗΣ αποφασίζει και διατάσει λες και οι πολίτες είναι πρώτης ή δεύτερης κατηγορία και περνάνε από FACE CONTROLS του αγράμματου που το μόνο που κατόρθωσε ήταν να πάρει δίπλωμα (από το HARVARD) οδήγησης μεγάλου οχήματος. Μαζέψτε τον κάθε ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΟΥΜΠΟΪ.

  2. Εγώ έχω να κάνω μια ερώτηση προς όλους, αυτοί που συμπεριφέρονται με αυτό το τρόπο μήπως είναι οι ιδιώτες από τα ΚΤΕΛ που έβαλε η κυβέρνηση να δουλέψουν για να ιδιωτικοποιήσει έμμεσα με δόλο την ΣΤΑΣΥ ;

    Εάν ισχύει αυτό μήπως γίνεται ντόρος σκόπιμα και προπαγάνδα με χρήση των πρόθυμων ΜΜΕ εναντίων των οδηγών που εργάζονται και αμείβονται από το δημόσιο φορέα;

    Μήπως δυσφημούν πάλι ένα δημόσιο φορέα όπως κάνουν με τα νοσοκομεία π.χ. με απώτερο στόχο τη πρόκληση δυσαρέσκειας των πολίτων ώστε να εδραιώσουν επιχείρημα για το ξεπούλημα του στους ιδιώτες αργότερα ;;

    Να ΘΥΜΪΣΩ στην Ομήγυρη και την μεταρρύθμιση – ιδιωτικοποίηση της ΕΑΣ το μακρινό 1992 που ευτυχώς δεν έγινε επι Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

    Το σχέδιο προέβλεπε μεταξύ άλλων το κλείσιμο της εταιρείας και την εκκαθάρισή της, την απόλυση περίπου 8 χιλιάδων υπαλλήλων, ρύθμιση των χρεών και δωρεάν παραχώρηση 1.700 λεωφορείων της ΕΑΣ. Προτεραιότητα στη χορήγηση αδειών είχαν οι οδηγοί που εργάζονταν ήδη στην επιχείρηση. Ήταν «οι νοικοκυραίοι», όπως τους είχε χαρακτηρίσει ο τότε υπουργός Σωτήρης Κούβελας. Η απόφαση όμως της κυβέρνησης έβγαλε στους δρόμους τους εργαζόμενους της εταιρείας, που άρχισαν απεργία διαρκείας.

    Οι απεργοί χαρακτηρίστηκαν από την κυβέρνηση ως «Σταμουλοκολλάδες», εξαιτίας των δυναμικών τους κινητοποιήσεων και ορισμένων ακραίων αντιδράσεων όπως το ξεγύμνωμα στους ΣΕΠίτες. Στους δρόμους της Αθήνας επικρατούσε καθημερινά χάος, καθώς τα λεωφορεία ήταν ακινητοποιημένα στα αμαξοστάσια.

    ΛΟΙΠΟΝ για σκεφτείτε γιατί έχουμε να κάνουμε με πανούργους μνησίκακους μοχθηρούς πολιτικους με προσωπικότητες που γειτνιάζουν στο φάσμα της ψυχοπάθειας που παίζουν με τις λέξεις, με τις έννοιες, τη λογική, με τη μνήμη μας που θέλουν να κάνουν το όνειρο των παλιών πραγματικότητα αλλιώς θα σκάσουν και αυτοί εαν δε τους βγεί και τώρα .

    ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This