Μυτιλήνη: Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού της 13χρονης; «Δεν την πήρε κανένας με το ζόρι» λέει η μητέρα της

Must Read

Η υπόθεση βιασμού της 13χρονης στη Μυτιλήνη φαίνεται να περιπλέκεται, καθώς στο «φως» έρχονται νέα στοιχεία, που ενδέχεται να ανατρέψουν τα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Και πιο συγκεκριμένα, η μητέρα της ανήλικης είναι εκείνη που, σε σημερινές δηλώσεις της στην εκπομπή «Live news» υποστήριξε πως ουδέποτε υπήρξε βιασμός και ότι η κόρη της πήγαινε εν γνώσει της με τους συγκεκριμένους άνδρες με τη θέλησή της! Όπως υποστήριξε, η ίδια η κόρη της τής είχε πει ότι οι επαφές που είχε με 3-4 άτομα έγιναν με τη θέλησή της, ενώ αποκάλυψε πως ένας 64χρονος συγχωριανός τους τής έκανε ανήθικες προτάσεις.

«Δεν είναι βιασμοί αυτά. Η μικρή μας έχει παραδεχτεί ότι έχει πάει με τη θέλησή της. Απ’ ό,τι μας έχει πει εμάς στους γονείς της, έχει πάει με 3-4 αγόρια. Πιστεύω ότι δεν είναι βιασμοί. Με τίποτα. Μου είπε η μικρή ότι δεν την πήρε κανένας με το ζόρι», ανέφερε σχετική η μάνα του φερόμενου θύματος και πρόσθεσε ότι ο 64χρονος τής έδωσε μια τσάντα με εσώρουχα, για να την πείσει να… προχωρήσουν τις σχέσεις τους!




Η συγκεκριμένη υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα μετά από την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε η ανήλικη, πληροφορούμενη ότι δημοσιοποιήθηκε βίντεο με τον βιασμό της από δύο νεαρούς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, αμέσως μετά από τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης και την κατάθεση μήνυσης για βιασμό, η οικογένεια της 13χρονης δέχτηκε απειλές.

Όσον αφορά στους δύο νεαρούς, ηλικίας 21 και 22 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για τον βιασμό του κοριτσιού, αρνούνται τα όσα τους καταλογίζονται, κάτι που θα υποστηρίξουν και στην απολογία τους την Παρασκευή 25 του μήνα.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This