Υπόθεση βιασμού 13χρονης: «Υπάρχει συγγενική σχέση του εντολέα μου με την οικογένεια» αναφέρει ο δικηγόρος του 21χρονου

«‘Μύρισε’ λίγο Κολωνός γιατί παρουσιάζει ομοιότητες, μιλάμε για 13χρονο»

Must Read

«Πέπλο» μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση της ανήλικης από την Λέσβο, με τις Αρχές να προσπαθούν να συγκεντρώσουν στοιχεία, ώστε να φτάσουν στην άκρη του νήματος.

Στο κάδρο των ερευνών της Αστυνομίας έχουν μπει νέα πρόσωπα, ωστόσο, οι δηλώσεις που έκανε χθες η μητέρα της, ανατρέπουν τα ως τώρα δεδομένα. Ειδικότερα, η μητέρα της 13χρονης υποστήριξε πως ουδέποτε υπήρξε βιασμός και ότι η κόρη της βρισκόταν ερωτικά με τους συγκεκριμένους άνδρες με τη θέλησή της! Όπως δήλωσε, η ίδια η ανήλικη της είχε πει ότι οι επαφές που είχε με 3-4 άτομα έγιναν με τη θέλησή της, ενώ αποκάλυψε πως ένας 64χρονος συγχωριανός τους τής έκανε ανήθικες προτάσεις.

«Δεν είναι βιασμοί αυτά. Η μικρή μας έχει παραδεχτεί ότι έχει πάει με τη θέλησή της. Απ’ ό,τι μας έχει πει εμάς στους γονείς της, έχει πάει με 3-4 αγόρια. Πιστεύω ότι δεν είναι βιασμοί. Με τίποτα. Μου είπε η μικρή ότι δεν την πήρε κανένας με το ζόρι», ανέφερε η μητέρα του παιδιού και πρόσθεσε ότι ο 64χρονος τής έδωσε μια τσάντα με εσώρουχα, για να την πείσει να… προχωρήσουν τις σχέσεις τους!

Στον αντίποδα, το κορίτσι εμμένει στην αρχική του θέση, με τις Αρχές δεδομένης της ηλικίας της, να αντιμετωπίζουν τις πράξεις ως βιασμό. Μάλιστα, μετά την συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε η 13χρονη, δύο ακόμη άνδρες ερευνώνται. Πρόκειται για έναν 23χρονο στρατιωτικό και έναν 64χρονο, συγχωριανό της οικογένειας. Ο 64χρονος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι με την ανήλικη είχαν μιλήσει λίγες φορές και αυτές επειδή το κορίτσι τού ζητούσε πράγματα.

«‘Μύρισε’ λίγο Κολωνός γιατί παρουσιάζει ομοιότητες, μιλάμε για 13χρονο», ανέφερε νωρίτερα σήμερα το πρωί ο Σταύρος Μπαλάσκας, τονίζοντας: «Όταν μιλάμε για σεξ με 13χρονο μιλάμε πάντα για βιασμό. Όποιος ενήλικας πάει με 13 χρόνων παιδί, το έχει βιάσει. Σοκαρίστηκα ακούγοντας τη μάνα ότι πήγε με τη θέλησή του. Το λάθος είναι ακόμα από το κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. όσον αφορά την υποδιεύθυνση ανηλίκων, δεν έχει πάει κλιμάκιο παιδοψυχολόγων να εξετάσουν το παιδί. (…) Δεν έπρεπε να παρθεί κατάθεση από αστυνομικούς χωρίς παρουσία παιδοψυχολόγου ο οποίος θα κρίνει με δική του έκθεση του λόγου το αληθές».

«Υπάρχει συγγενική σχέση του εντολέα μου με την οικογένεια»

Την ίδια στιγμή, και ενώ οι έρευνες συνεχίζονται, ο δικηγόρος του 21χρονου κατηγορουμένου τονίζει πως κρίσιμο για την υπόθεση είναι να βρεθεί το βίντεο που η ανήλικη υποστηρίζει πως υπάρχει για τα καταγγελλόμενα.

«Ζητάμε να βρεθεί το βίντεο το οποίο αποδεικνύει περίτρανα ότι δεν είμαστε εμείς, δεν έχουμε καμία σχέση με τα καταγγελλόμενα. Από ό,τι είχε καταγγείλει η ανήλικη, υπάρχει ένα βίντεο στο οποίο υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι όντως διαπράττουν αυτό το πράγμα αλλά δεν είναι ο δικός μου εντολέας και δεν έχει συμμετάσχει σε τίποτα από όλα τα προηγούμενα τα οποία έχει καταγγείλει», επεσήμανε ο Πανάγος Κουφέλος και συνέχισε:

«Εμείς έχουμε παραδώσει τα κινητά μας στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών και περιμένουμε το αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι από εκεί και πέρα θα ξεδιαλύνουν τα πάντα και θα φανεί το τι έχει γίνει. Ήταν πολύ εύκολος στόχος, υπάρχει και συγγενική σχέση του εντολέα μου με την οικογένεια, είναι δεύτερα ξαδέρφια».

Υπενθυμίζεται, πως η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα μετά από την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε η ανήλικη, πληροφορούμενη ότι δημοσιοποιήθηκε βίντεο με τον βιασμό της από δύο νεαρούς. Οι γονείς του παιδιού βρίσκονται σε διάσταση, ενώ έχει ακόμη έξι αδέρφια.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This